| | | |

Van eengezinswoning naar appartement met (een deel van) de vertrouwde meubels

De laatste maanden heb ik veel van dit soort opdrachten mogen doen: hoe kunnen we in ons nieuwbouw appartement een deel van onze huidige meubels meenemen zodat er een mooi geheel ontstaat en een voor ons vertrouwd interieur? Hoe passen nieuwe kleuren en een nieuwe vloer daarbij? Waar moet de verlichting komen en welk soort?

Elektra en de deadline voor aanpassingen

Meestal moeten er op zeer korte termijn besluiten worden genomen over de elektra aansluitingen. Je wilt natuurlijk niet een wandcontactdoos achter de kast, de tv op een onhandige plek of een verlichtingspunt in het plafond een meter naast je eettafel. Ook moet je al weten waar de keuken precies komt. Hoe los je dit op?

Schakel hulp in

Laat liefst voor de deadline van het elektrawerk een goed ontwerp maken van je nieuwe appartement of eengezinswoning zodat je weet waar de meubels komen te staan! Marijke4Design wil je daar graag bij helpen. Dat scheelt in een later stadium veel onnodig werk en dus kosten. Het maakt dan niet uit of er huidige of (deels) nieuwe meubels komen, de plaatsing in de ruimte en een mooi en praktisch geheel is het meest belangrijk.

Kleuren

Kleuren voor de wanden, gordijnen en de vloer kunnen vervolgens voor je worden uitgewerkt in een moodboard, aangevuld met een shopping-list als je daarvoor kiest. Dat is prettig shoppen want je gaat nu heel gericht op pad. Ik hoor van veel klanten dat hen dit echt tijd bespaart en dat er een mooi geheel ontstaat.

Ook een 3D ontwerp laten maken?

Marijke4Design maakt het graag voor je: een interieur naar jouw wensen, met jouw geliefde meubelstuk, een bureau, de piano, een bepaald schilderij etc. Zo wordt het jouw interieur en door de juiste kleuren en materialen toe te voegen ontstaat er een mooi geheel waarin jij je thuis voelt! Van het 3D ontwerp maak ik een video voor je waarin je al helemaal fictief door de ruimte kunt lopen, zo krijg je echt een goed gevoel bij de nieuwe woning en het interieur.

Neem nu contact op dan kom ik bij je langs en bespreken we jouw wensen en smaak.

Wil je liefst alles online regelen? Vaak is dat ook goed mogelijk, zeker bij een nieuwbouwwoning waar je de bouwtekeningen van hebt.

Vergelijkbare berichten