Over Marijke en reviews

Marijke| Marijke4Design richt zich op het ontwerpen van een mooi, functioneel en praktisch interieur. Jouw huis moet bij jou en jouw/jullie leven passen! Het is mijn passie om ook voor jou een mooi interieur te creëren waarin jij je thuis zult voelen.

Interieur heeft altijd al mijn interesse gehad en ik heb diverse opleidingen met succes gevolgd zodat ik expertise heb op vele terreinen: binnenhuisarchitectuur, interieurstyling, verkoopstyling en driedimensionaal tekenen/ontwerpen met Sketchup. Neem daarbij mijn praktische instelling, nauwgezetheid en goed ruimtelijk inzicht en je weet dat je de juiste persoon voor je hebt die luistert naar jouw wensen.

Komen jullie er zelf of samen niet uit en ben je op zoek naar de juiste meubelen en kleuren? Laat mij jou helpen want dat gaat je tijd en geld besparen. Je hoeft niet eindeloos te gaan zoeken op de meubelboulevards maar kunt gericht op pad met een shopping-list en je voorkomt miskopen zoals meubels die qua afmeting of kleur niet passen in jouw interieur.

Met een goed kleurgevoel en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen ontwerp ik voor jou een mooi interieur wat geheel past bij jouw/jullie wensen. Ik luister goed naar wat je wilt en samen bekijken we waar je behoefte aan hebt en wat ik voor jullie kan betekenen. Van alles is mogelijk: een compleet 3D ontwerp, moodboard en kleurenplan, verlichtingsplan, een bezoek aan winkels om de juiste materialen en meubels voor je aan te schaffen etc. Voor bedrijven en verenigingen zijn er eveneens vele mogelijkheden. Ook met nieuwbouwwoningen en meerwerk heb ik veel ervaring dus in een eerste bezoek kunnen we al heel veel opties en meerwerk bespreken. Met een 3D ontwerp wordt die bouwtekening opeens een woning waar je doorheen kunt lopen. Ook kan ik bijv. nadat de indeling bekend is en het ontwerp met verlichtingsplan door mij gemaakt is, zorgen dat je elektraplan netjes wordt uitgewerkt zodat je het zo kunt afgeven bij de kopersbegeleidng!

Ga je jouw woning te koop zetten en wil je graag een snelle verkoop tegen een goede prijs? Laat mij je op weg helpen: met verkoopstyling bekijk ik samen met jou hoe jullie woning zo mooi mogelijk gepresenteerd kan worden. Opruimen heeft je nog nooit zoveel geld opgeleverd!

Reviews: (Google maps)

Oranje Bolwerck Oudewater: van eengezinswoning naar nieuwbouw appartement: ontwerp, moodboard en verlichtingsplan van de woonkamer met open keuken

Sjaak Scheel:

” We hebben Marijke benaderd om mee te denken over de inrichting van de woonkamer in ons toekomstig appartement. Ze luisterde geduldig naar onze wensen en vertaalde deze in 2 ontwerpen. In de vorm van een boek, moodboard en 3D video werd het geheel duidelijk zichtbaar gemaakt. We waren zeer verrast met het eindresultaat. 

Het moodboard was met zorg gemaakt met mooie kleurenstaaltjes van behang en stoffen voor de meubels. De 3D video gaf ons de mogelijkheid door ons appartement te lopen en dit was echt een toegevoegde waarde. 

Marijke zeer bedankt voor je professionele ondersteuning. “

Sjaak en Ida

Waddinxveen: van eengezinswoning naar een nieuwbouw appartement in Knarrenhof Gouda: ontwerp, moodboard en verlichtingsplan van vrijwel het complete appartement

Anna Bosgra:

“Marijke heeft mij zeer geholpen met bijna het hele interieurontwerp voor mijn nog te bouwen appartement …

… Marijke heeft fantastische oplossingen gevonden. Ze luisterde goed, hield rekening met mijn wensen en wist deze toe te passen in een ontwerp, waarin ik in zowel een video- als een 3-D presentatie heel verrast rondliep in een appartement, waarin ik mijn eigen sfeer herkende! Ze deed dit bovendien in zeer korte tijd, want alles moest binnen een bepaalde tijd worden opgegeven aan het bouwbedrijf”

Gouda: van eengezinswoning naar een nieuwbouw appartement in Goudshof: 3D ontwerp, moodboard en verlichtingsplan woonkamer

Tonny van Steenis:

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

“Marijke heeft onze verwachtingen overtroffen bij het ontwerp van de woonkamer in ons nieuw, nog te bouwen, appartement. Ze kon ons nog op het nippertje behoeden voor foute keuzen qua indeling en elektra aansluitingen.

Ze leeft zich goed in de smaak van de eigenaren in, door rustig te luisteren en door te vragen. Ze is creatief, accuraat en professioneel. Juist als wij denken dat er geen andere keuzes meer zijn komt ze nog met verrassende voorstellen en opties zoals de oplossing voor de opstelling van de televisie.

De eindpresentatie was professioneel en grondig uitgewerkt: op video, digitaal en in boekvorm (ontwerp, moodboard, verlichtingsplan en shoppingslist).

Het was een prettige en open samenwerking. Bedankt Marijke!”

Ab en Tonny

Reeuwijk: nieuwe indeling huidige woonkamer

Pieter Nederhoff:

Positief: Kwaliteit

“Marijke heeft voor ons een ontwerp gemaakt met bestaande meubels. Wij hebben een antieke kast erbij gekregen en wilde dit in ons redelijk modern interieur inpassen. Met de 3-D tekeningen krijgen we een duidelijk beeld hoe de meubels uitkomen. Ze heeft voor ons 4 mogelijkheden gezocht waar we nog een besluit over moeten nemen. We zijn zeer tevreden over het werk van Marijke.”

Gouda: woonkamer nieuwe eengezinswoning indelen en moodboard maken

Kim Dijkstra:

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

“Marijke heeft ons enorm geholpen met een ontwerp voor onze woonkamer. We hadden wel plannen maar die sloten niet goed op elkaar aan. Marijke heeft in een moodboard de verschillende bijpassende kleuren uitgezocht en een indeling qua meubels zodat deze gezamenlijk een modern maar ook een huiselijk geheel vormen. Marijke bedankt!!”

Amsterdam Vertical: nieuwbouw appartement 3D ontwerpen voor woonkamer, slaapkamers, keuken, badkamer, aangevuld met moodboards en verlichtingsplan

Loreen Latour-Filemon:

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, 

Stiptheid, Waarde

“Marijke is voor ons aan de slag gegaan met ons huis dat in 2022 wordt opgeleverd. Kundig/ rustig zoals zij is heeft zij de eerste fase van het meerwerkplan gemaakt, het ontwerp voor de keuken en badkamer. Daarnaast ook het moodboard met boodschappenlijst van de huiskamer. Een top samenwerking.

Wij hebben alles in haar handen gelegd en wat hebben wij nu een prachtige keuken en badkamer.

Het moodboard is om door een ringetje te halen. Wij kunnen straks zo met alle voorwerk het huis in…

… Over de indeling van de drie slaapkamer s heeft zij ons ook kunnen adviseren en tips gegeven. Wat heeft zij ons enorm geholpen/ geadviseerd. In ons dagelijks drukke bestaan hadden wij dit moois nooit kunnen neerzetten. Chapeau!!!!

Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden. Je krijgt waar voor je geld.”

Loreen en Jan

Hellevoetsluis: bestaand appartement opnieuw indelen woonkamer en keuken

Taco Guichelaar:

“Marijke luistert goed en doet daar ook echt wat mee.  Ik wilde graag iets industrieels met een haard/tv meubel combinatie, en daar is ze mee aan het werk gegaan. Marijke zit niet alleen achter haar computer om ontwerpen te maken, maar gaat ook bij bedrijven langs. Zo is ze bij verschillende bedrijven geweest die haarden verkochten om informatie in te winnen. Ik kreeg dan een uitgebreide terugkoppeling van haar bevindingen op basis waarvan ik (uiteindelijk) een keuze heb kunnen maken… ze gaat binnenkort ook nog mee naar afspraak met de meubelmaker. Dus nazorg staat hoog bij haar in het vaandel en de service gaat verder dan alleen een ontwerp maken. Ook is ze kritisch op ingediende offertes en heeft daar nog een aantal foutjes uitgehaald.

Het uiteindelijke resultaat dat Marijke gepresenteerd heeft was impressive. Twee mooie  moodboards, een verlichtingsplan, staaltjes van verschillende vloeren en prachtige 3D ontwerpen waarmee je een goed beeld krijgt van hoe het er uit zou komen te zien, een  shopping-list en zelfs met een stappenplan in welke volgorde ik alles het beste kon doen.  Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Ik kan het in elk geval iedereen aanraden, het heeft mij erg geholpen! Marijke, bedankt!”

Boskoop: nieuwe aanbouw aan slaapkamer, 3D ontwerp met ontwerp walk-in closet, moodboard en verlichtingsplan

Hanny van Lint:

“Voor de uitbouw van onze slaapkamer en een extra inloopkast hebben we Marijke in de arm genomen.

Zij heeft ons heel goed geholpen om een fantastische indeling met een leuk zitje te maken. Zij heeft een naar onze stijl en voorkeur voor kleuren een prachtig moodboard gemaakt. Ook is het lichtplan geweldig uitgewerkt met passende lampen.

De inloopkast is heel erg praktisch ingedeeld, waardoor we meer ruimte hebben dan verwacht.

Omdat we Marijke op tijd hebben ingeschakeld hebben we nog enige wijzigingen in het totale aanbouwplan kunnen maken.

Ook hebben we met hulp van haar lichtplan de aansluitpunten voor elektra ed. op de juiste plek laten aanleggen.

Marijke is iemand die haar afspraken na komt, en veel aandacht aan het ontwerp besteed met een luisterend oor voor onze wensen.

Hierdoor is de combinatie van indeling, meubels, verlichting en kleuren helemaal naar ons zin.”

Reviews op marktplaats:

Bodegraven: interieuradvies en ontwerp nieuwbouwwoning, moodboard en verlichtingsplan

Moderne stijl, nieuwbouwwoning, ontwerp woonkamer met keuken, aanbouw, moodboards, verlichtingsplan

Nico:

“Marijke heeft ons heel goed geholpen door een slimme indeling te maken van de benedenverdieping van een nog te bouwen 2/1 kapwoning.

Aan de hand van de gekozen indeling heeft Marijke ook een bijpassend lichtplan gemaakt. En tot slot heeft ze prachtige moodboards verzorgd waarin aan de hand van onze smaak en voorkeuren de inrichting verder is uitgewerkt.

Marijke heeft zich in dit proces bewezen als iemand die afspraken nakomt, veel tijd en aandacht besteedt aan de ontwerpen en met inventieve en smaakvolle oplossingen komt.

Door haar tijdig in te schakelen (kort na het ondertekenen van de koop/aanneemovereenkomst) hebben wij op tijd alle meerwerkopties ten volle kunnen benutten. Zo wordt de schuifrichting van twee schuifpuien omgedraaid om daarmee logische en praktische loop- en zichtlijnen mogelijk te maken. En met behulp van haar lichtplan hebben we gelijk alle aansluitpunten voor elektra op de juiste plek laten aanleggen.

Sowieso is Marijke iemand waarbij de praktische bruikbaarheid van interieur- en inrichtingsadvies voorop staat. Dat merk je o.a. aan het zorgvuldig narekenen van de hoeveelheid benodigde en gerealiseerde liters opslagruimte in een keukenontwerp, maar ook in het kritisch beoordelen van zaken als de draairichting van deuren of de plaatsing van schakelaars. En haar moodboards gaan vergezeld van heel praktische boodschappenlijstjes waarmee je bij de aankoop van meubels en stoffering veel zoekwerk bespaard wordt.

Of de ontwerpen straks in de praktijk net zo goed bevallen, moet natuurlijk nog blijken als het huis straks opgeleverd en ingericht is. Maar vooralsnog was de inhuur van Marijke voor ons de investering meer dan waard en aan te raden.”

Nieuwkoop: ontwerp en moodboard zolderkamer met sauna en relaxruimte

Landelijke stijl, slaapkamer met sauna, natuurlijke tinten, ontwerp en moodboard.

Erik Kok:

“Als u richting zoekt in het opnieuw inrichten/stylen van een slaap/woon/leef/verblijfsruimte. Ideeën nodig heeft hoe of welke stijl u mooi vindt. Marijke kijkt met u naar alle mogelijkheden. Kleuren, mogelijkheden, vormgeving. Met een duidelijke afspraak wat u precies zou willen kan Marijke veel voor u betekenen!”

Gouda: 1e verdieping met master-bedroom, werkkamer en logeerkamer stylen en indelen

Moderne stijl, master-bedroom, logeerkamer, werkkamer/studeerkamer, ontwerp en moodboards

Antoinette van der Voort:

“Wij hebben Marijke benaderd om voor ons moodboards te maken van de slaapkamer, computerkamer en logeerkamer. Ook heeft ze een indelingsplan voor de computerkamer gemaakt.
Haar ideeën en suggesties voor zowel kleurkeuzes als indeling hebben ervoor gezorgd dat wij voldoende handvaten hadden om hiermee aan de slag te gaan. Het eindresultaat mag er zijn! We hebben nu drie bijzondere ruimtes in ons huis, waar we erg trots op zijn.
De contacten met Marijke, zowel per mail als persoonlijk waren altijd plezierig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en rekening gehouden met onze eigen wensen.”

Zevenhuizen: nieuwbouwadvies en ontwerp woonkamer, keuken, master-bedroom met walk-in-closet en badkamer

Moderne stijl, keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer met walk-in-closet, ontwerpen en verlichtingsplan

Familie Simons:

“Marijke4Design heeft ons geadviseerd rond de vele meerwerkkeuzes die te maken zijn bij een nieuwbouwwoning. Ze heeft, naar tevredenheid, ontwerpen gemaakt voor keuken, badkamer en verlichting. Door onze gesprekken en de visualisaties van de ideeën zijn we voor ons gevoel gekomen tot het juiste maatwerk voor onze toekomstige woning.”

Marijke4Design: “Bedankt voor jullie reactie. Het was erg leuk om aan jullie toekomstige huis te werken. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.”

Zevenhuizen nieuwbouwwoning verlichtingsplan begane grond

Reeuwijk: woonkamer met open haard opnieuw indelen en kleurenplan maken

Moderne stijl gecombineerd met klassieke meubelen, ontwerp woonkamer en uitvoering open haard.

Herman:

“Marijke4Design heeft ons geadviseerd over de indeling van onze woonkamer. Ze maakte een ontwerp en moodboard. We hebben de indeling van haar ontwerp uitgevoerd en zijn erg tevreden met het eindresultaat. We pasten de open haard aan en hebben een extra wandje laten plaatsen zodat de indeling van onze woonkamer nu veel praktischer en ruimer is geworden.”

Reeuwijk: verkoopstyling

Evert:

“Door subtiele accenten in kleur en ruimte aan te brengen en door het toepassen van hedendaagse trends, heeft Marijke4Design er aan bijgedragen dat ons huis sneller werd verkocht.”

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design