Het gezicht van Marijke4Design

Over Marijke4Design en beoordelingen van klanten

Marijke4Design richt zich op het ontwerpen van een functioneel en praktische interieur, jouw huis moet bij jou en jouw/jullie leven passen! Het is mijn passie om ook voor jou een mooi interieur te creëren waarin jij je thuis zult voelen. Interieur heeft altijd al mijn interesse gehad en ik heb diverse opleidingen met succes gevolgd zodat ik expertise heb op vele terreinen: binnenhuisarchitectuur, interieurstyling, verkoopstyling en driedimensionaal tekenen/ontwerpen met Sketchup. Neem daarbij mijn praktische instelling, nauwgezetheid en goed ruimtelijk inzicht en je weet dat je de juiste persoon voor je hebt die luistert naar jouw wensen.

Komen jullie er zelf of samen niet uit en ben je op zoek naar de juiste meubelen en kleuren? Laat mij jou helpen want dat gaat je tijd en geld besparen. Je hoeft niet eindeloos te gaan zoeken op de meubelboulevards maar kunt gericht op pad met een shopping-list en je voorkomt miskopen zoals meubels die qua afmeting of kleur niet passen in jouw interieur.

Met een goed kleurgevoel en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen ontwerp ik voor jou een mooi interieur wat geheel past bij jouw/jullie wensen. Ik luister goed naar wat je wilt en samen bekijken we waar je behoefte aan hebt en wat ik voor jullie kan betekenen. Van alles is mogelijk: een compleet 3D ontwerp, moodboard, kleurenplan, verlichtingsplan tot desgewenst bezoek aan winkels om de juiste materialen en meubels voor je aan te schaffen. Voor bedrijven zijn er eveneens vele mogelijkheden. Ook met nieuwbouwwoningen en meerwerk heb ik veel ervaring dus in een “direct aan de slag” bezoek kunnen we al heel veel opties en meerwerk bespreken.

Ga je jouw woning te koop zetten en wil je graag een snelle verkoop tegen een goede prijs? Laat mij je op weg helpen: met verkoopstyling bekijk ik samen met jou hoe jullie woning zo mooi mogelijk gepresenteerd kan worden. Opruimen heeft je nog nooit zoveel geld opgeleverd!

Beoordelingen van klanten: (Google maps)

Ontwerp nieuwbouw appartement Gouda Goudshof – geplaatst op 5 november 2020
Met een combinatie van bestaande en nieuwe meubelen een appartement inrichten, 3D ontwerp, moodboard voor kleuren en stijl, verlichtingsplan
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Marijke heeft onze verwachtingen overtroffen bij het ontwerp van de woonkamer in ons nieuw, nog te bouwen, appartement. Ze kon ons nog op het nippertje behoeden voor foute keuzen qua indeling en elektra aansluitingen.
Ze leeft zich goed in de smaak van de eigenaren in, door rustig te luisteren en door te vragen. Ze is creatief, accuraat en professioneel. Juist als wij denken dat er geen andere keuzes meer zijn komt ze nog met verrassende voorstellen en opties zoals de oplossing voor de opstelling van de televisie.
De eindpresentatie was professioneel en grondig uitgewerkt: op video, digitaal en in boekvorm (ontwerp, moodboard, verlichtingsplan en shoppingslist).
Het was een prettige en open samenwerking. Bedankt Marijke!

Ab en Tonny

Reactie van Marijke4Design
Ab en Tonny, bedankt voor jullie mooie review, het geeft een goed beeld van hoe een 3D ontwerp aangepast wordt aan de wensen van de klant en helpt bij het maken van meerwerk keuzes en elektra aansluitingen. Jullie hartelijk bedankt voor deze mooie en leuke opdracht.
Ontwerp nieuwbouw eengezinswoning Polderhart Gouda – geplaatst 7 november 2020
Modern interieur, keuze van de vloer, kleuren en stijl van meubels en wanden, 3D ontwerp en moodboard.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Marijke heeft ons enorm geholpen met een ontwerp voor onze woonkamer. We hadden wel plannen maar die sloten niet goed op elkaar aan. Marijke heeft in een moodboard de verschillende bijpassende kleuren uitgezocht en een indeling qua meubels zodat deze gezamenlijk een modern maar ook een huiselijk geheel vormen. Marijke bedankt!!

Reactie van Marijke4Design
Kim, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het ontwerp en moodboard. De Mondriaan kleuren gaan vast een mooi interieur in jullie nieuwe woning geven. Graag gedaan, fijn dat we alles via Skype konden doen, Corona-proof!
Ontwerp woonkamer Reeuwijk – geplaatst op 9 juni 2020
Met bestaande meubelen een goede indeling creëren, combinatie van antiek en modern
Positief: Kwaliteit

Marijke heeft voor ons een ontwerp gemaakt met bestaande meubels. Wij hebben een antieke kast erbij gekregen en wilde dit in ons redelijk modern interieur inpassen. Met de 3-D tekeningen krijgen we een duidelijk beeld hoe de meubels uitkomen. Ze heeft voor ons 4 mogelijkheden gezocht waar we nog een besluit over moeten nemen.We zijn zeer tevreden over het werk van Marijke.

Reactie van Marijke4Design

Bedankt voor je review. Het was een leuke opdracht. Ik ben benieuwd welke keuze jullie gaan maken.

Loreen Latour-Filemon 

Ontwerp gehele nieuwbouw appartement Vertical Amsterdam – geplaatst op 6 mei 2020

Warme kleuren in combinatie met industriële stijl, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers, 3D ontwerpen, moodboards en verlichting.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Marijke is voor ons huis dat in 2022 wordt opgeleverd aan de slag gegaan. Kundig/ rustig zoals zij is heeft zij de 1ste fase van het meerwerkplan, het ontwerp van de keuken en badkamer naar volle tevredenheid opgeleverd. Vervolgens is zij aan de slag gegaan met het moodboard en bijbehorende boodschappenlijst voor de woonkamer. Een top samenwerking. We zijn meerdere keren verrast door haar creatieve/ praktische inzicht. Over de indeling van de drie slaapkamers heeft zij ons ook kunnen adviseren en tips gegeven. We hebben alles aan haar toevertrouwd en het resultaat is een prachtig ontwerp om door een ringetje te halen. We kunnen straks zo met alle voorwerk het huis in. Nu kunnen we ontspannen en genieten. Wat heeft zij ons enorm geholpen/geadviseerd. Wij hadden dit nooit zelf kunnen neerzetten. Chapeau!!!! Wij zijn zeer tevreden klanten (service/ prijs kwaliteit verhouding).

Reactie van Marijke4Design
Loreen en Jan, hartelijk bedankt. Het was een heel leuke en uitgebreide opdracht waar ik met veel plezier aan gewerkt heb. Een prachtig appartement in Amsterdam. De pilaren in de woonkamer worden nu blikvangers, mooie kleuren en vormen voor de meubels, de badkamer wordt ruim en heeft mozaïek en de keuken wordt een strakke industriële keuken. We moesten ons aanpassen aan de corona beperkingen en dat ging met jullie helemaal super. Alle ontwerpen gingen digitaal naar jullie toe en we bespraken alles via Skype, Whatsapp of telefonisch. Jullie zijn fijne mensen om mee samen te werken, altijd heel enthousiast en we hadden leuke gesprekken. Voor het realiseren van het interieur houden we contact!

Taco Guichelaar

Woonkamer ontwerp Hellevoetsluis – Geplaatst op 14 januari 2020

Industriële stijl, woonkamer, haard, keuken, moodboards, verlichting, realisatie

Marijke is voor mij aan de slag gegaan om voor mijn nieuwe appartement een 2D en 3D ontwerp van de woonkamer met open keuken te maken, inclusief een haard.

Eerst een prettig kennismakingsgesprek gehad waarbij Marijke dmv een fotoboek en (door)vragen een beeld probeerde te krijgen van mijn smaak, wat ik wel en wat ik vooral niet mooi vind. Ze luistert goed en doet daar ook echt wat mee.  Ik wilde graag iets industrieels met een haard/tv meubel combinatie, en daar is ze mee aan het werk gegaan. Marijke zit niet alleen achter haar computer om ontwerpen te maken, maar gaat ook bij bedrijven langs. Zo is ze bij verschillende bedrijven geweest die haarden verkochten om informatie in te winnen. Ik kreeg dan een uitgebreide terugkoppeling van haar bevindingen op basis waarvan ik (uiteindelijk) een keuze heb kunnen maken (zowel qua soort haard als de lengte, en dat is lastig zat). Ook is ze langs gegaan bij een meubelmaker om offertes op te vragen voor o.a.  het bouwen van een tv meubel incl haard en heeft daar regelmatig contact mee gehad. Zelfs op dit moment nog, nadat ze al haar ontwerpen heeft gepresenteerd (en wat in principe het einde van de opdracht was) is ze nog voor me bezig en gaat binnenkort ook nog met mij mee naar afspraak met de meubelmaker. Dus nazorg staat hoog bij haar in het vaandel en de service gaat verder dan alleen een ontwerp maken. Ook is ze kritisch op ingediende offertes en heeft daar nog een aantal foutjes uitgehaald.

Het uiteindelijke resultaat dat Marijke gepresenteerd heeft was impressive. Twee mooie  moodboards, een verlichtingsplan, staaltjes van verschillende vloeren en prachtige 3D ontwerpen waarmee je een goed beeld krijgt van hoe het er uit zou komen te zien. En daarnaast nog een map met een  shopping-list (incl. web links van alle meubel en verschillende opties), alle offertes en zelfs met een stappenplan in welke volgorde ik alles het beste kon doen.  Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Nu nog alles uitvoeren 😉

Ik kan het in elk geval iedereen aanraden, het heeft mij erg geholpen! Marijke, bedankt!

Reactie van Marijke4Design
Taco, hartelijk bedankt. Ik heb met veel plezier gewerkt aan deze uitgebreide opdracht om in jouw nieuwe appartement een industriële woonkamer met bijpassende keuken en verlichting te maken. Het haardmeubel zal een prachtige blikvanger worden. Leuk dat mijn ontwerp gerealiseerd gaat worden, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Hanny van Lint

Slaapkamer ontwerp met walk-in-closet Boskoop – Geplaatst op 8 jan. ’19

Industriële stijl, slaapkamer, nieuwbouw, aanbouw, walk-in-closet, moodboard, verlichtingsplan, realisatie

Voor de uitbouw van onze slaapkamer en een extra inloopkast hebben we Marijke in de arm genomen.
Zij heeft ons heel goed geholpen om een fantastische indeling met een leuk zitje te maken.

Zij heeft een naar onze stijl en voorkeur voor kleuren een prachtig moodboard gemaakt.
Tevens heeft ze voor ieder meubel een adres vermeldt waar het verkrijgbaar is.
Ook is het lichtplan geweldig uitgewerkt met passende lampen.
De inloopkast is heel erg praktisch ingedeeld, waardoor we meer ruimte hebben dan verwacht.

Omdat we Marijke op tijd hebben ingeschakeld hebben we nog enige wijzigingen in het totale aanbouwplan kunnen maken.

Ook hebben we met hulp van haar lichtplan de aansluitpunten voor elektra ed. op de juiste plek laten aanleggen.

Marijke is iemand die haar afspraken na komt, en veel aandacht aan het ontwerp besteed met een luisterend oor voor onze wensen.

Hierdoor is de combinatie van indeling, meubels, verlichting en kleuren helemaal naar ons zin.

Badkamer ontwerp Utrecht – Geplaatst op 31 dec. ’19
Moderne stijl, badkamer, moodboard, grijs-wit, hout, glas, realisatie. 
Marijke4Design maakte voor ons een prachtig ontwerp van de badkamer in 3D. Zo kregen we een goed idee van de indeling, de kleuren en materialen. Met de aannemer konden we hierdoor duidelijke afspraken maken. Het ziet er prachtig uit en we zijn heel tevreden over de handige indeling en het benutten van de totale ruimte. Ook niet onbelangrijk: het contact was fijn. Open communicatie, goede bereikbaarheid en aansluiting bij onze wensen. Prachtig resultaat!
Reactie Marijke4Design
Danique, dankjewel. Dit badkamerontwerp was een leuke opdracht en best wel een uitdaging, zeker omdat de ruimte 2 deuren heeft en afvoeren niet verplaatst konden worden. Het is leuk om te zien dat mijn ontwerp is uitgevoerd en dat het eindresultaat een praktische en mooie badkamer is geworden.

Reviews op marktplaats:

Interieuradvies en ontwerp nieuwbouwwoning Bodegraven

Moderne stijl, nieuwbouwwoning, ontwerp woonkamer met keuken, aanbouw, moodboards, verlichtingsplan

Geplaatst door Nico op 05 feb. ’18

Marijke heeft ons heel goed geholpen door een slimme indeling te maken van de benedenverdieping van een nog te bouwen 2/1 kapwoning.

Aan de hand van de gekozen indeling heeft Marijke ook een bijpassend lichtplan gemaakt. En tot slot heeft ze prachtige moodboards verzorgd waarin aan de hand van onze smaak en voorkeuren de inrichting verder is uitgewerkt.

Marijke heeft zich in dit proces bewezen als iemand die afspraken nakomt, veel tijd en aandacht besteedt aan de ontwerpen en met inventieve en smaakvolle oplossingen komt.

Door haar tijdig in te schakelen (kort na het ondertekenen van de koop/aanneemovereenkomst) hebben wij op tijd alle meerwerkopties ten volle kunnen benutten. Zo wordt de schuifrichting van twee schuifpuien omgedraaid om daarmee logische en praktische loop- en zichtlijnen mogelijk te maken. En met behulp van haar lichtplan hebben we gelijk alle aansluitpunten voor elektra op de juiste plek laten aanleggen.

Sowieso is Marijke iemand waarbij de praktische bruikbaarheid van interieur- en inrichtingsadvies voorop staat. Dat merk je o.a. aan het zorgvuldig narekenen van de hoeveelheid benodigde en gerealiseerde liters opslagruimte in een keukenontwerp, maar ook in het kritisch beoordelen van zaken als de draairichting van deuren of de plaatsing van schakelaars. En haar moodboards gaan vergezeld van heel praktische boodschappenlijstjes waarmee je bij de aankoop van meubels en stoffering veel zoekwerk bespaard wordt.

Of de ontwerpen straks in de praktijk net zo goed bevallen, moet natuurlijk nog blijken als het huis straks opgeleverd en ingericht is. Maar vooralsnog was de inhuur van Marijke voor ons de investering meer dan waard en aan te raden.

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Ontwerp en moodboard in Nieuwkoop

Landelijke stijl, slaapkamer met sauna, natuurlijke tinten, ontwerp en moodboard

Geplaatst door Erik Kok op 07 dec. ’17

Als u richting zoekt in het opnieuw inrichten/stylen van een slaap/woon/leef/verblijfsruimte. Ideeën nodig heeft hoe of welke stijl u mooi vindt. Marijke kijkt met u naar alle mogelijkheden. Kleuren, mogelijkheden, vormgeving. Met een duidelijke afspraak wat u precies zou willen kan Marijke veel voor u betekenen!

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

1e verdieping stylen en indelen in Gouda

Moderne stijl, master-bedroom, logeerkamer, werkkamer, studeerkamer, ontwerp en moodboards

Geplaatst door Antoinette van der Voort op 28 apr. ’17
Wij hebben Marijke benaderd om voor ons moodboards te maken van de slaapkamer, computerkamer en logeerkamer. Ook heeft ze een indelingsplan voor de computerkamer gemaakt.
Haar ideeën en suggesties voor zowel kleurkeuzes als indeling hebben ervoor gezorgd dat wij voldoende handvaten hadden om hiermee aan de slag te gaan. Het eindresultaat mag er zijn! We hebben nu drie bijzondere ruimtes in ons huis, waar we erg trots op zijn.
De contacten met Marijke, zowel per mail als persoonlijk waren altijd plezierig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en rekening gehouden met onze eigen wensen.
Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Nieuwbouwadvies en ontwerp woonkamer, keuken, master-bedroom met walk-in-closet en badkamer in Zevenhuizen

Moderne stijl, keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer met walk-in-closet, ontwerpen en verlichtingsplan
Geplaatst door Simons op 14 sep. ’16
“Marijke4Design heeft ons geadviseerd rond de vele meerwerkkeuzes die te maken zijn bij een nieuwbouwwoning. Ze heeft, naar tevredenheid, ontwerpen gemaakt voor keuken, badkamer en verlichting. Door onze gesprekken en de visualisaties van de ideeën zijn we voor ons gevoel gekomen tot het juiste maatwerk voor onze toekomstige woning.”
 Marijke4Design: “Bedankt voor jullie reactie. Het was erg leuk om aan jullie toekomstige huis te werken. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.”

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Woonkamer met open haard in Reeuwijk

Moderne stijl gecombineerd met klassieke meubelen, ontwerp woonkamer en uitvoering open haard.

Geplaatst door V. Reeuwijk op 08 mrt. ’16

“Marijke4Design heeft ons geadviseerd over de indeling van onze woonkamer. Ze maakte een ontwerp en moodboard. We hebben de indeling van haar ontwerp uitgevoerd en zijn erg tevreden met het eindresultaat. We pasten de open haard aan en hebben een extra wandje laten plaatsen zodat de indeling van onze woonkamer nu veel praktischer en ruimer is geworden.”

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Verkoopstyling in Reeuwijk

Verkoopstyling, ruimte en licht benadrukken, kleurgebruik aanpassen

Geplaatst door EJ op 14 dec. ’15

“Door subtiele accenten in kleur en ruimte aan te brengen en door het toepassen van hedendaagse trends, heeft Marijke4Design er aan bijgedragen dat ons huis sneller werd verkocht.”

 Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design