Tarieven

Graag maak ik voor jou een 3D/2D ontwerp (meubelplan/indeling) op schaal, een lichtplan (lichtpunten, type verlichting, armaturen) en een moodboard (uitgebreid advies over kleuren, stoffering en meubels), hiervoor gelden onderstaande tarieven.

Onderstaande tarieven gelden voor één woonruimte (slaapkamer, badkamer, walk-in closet, keuken detailontwerp etc.) met daarbij de tarieven voor een woonkamer (standaard de laagste prijs, met aanbouw en meerdere functies de hoogste prijs). Voor een multifunctionele ruimte bijv. zolder, gehele begane grond of kelder wordt na een eerste gesprek bepaald wat het tarief zal zijn.

Hebt u andere vragen of wensen die afwijken van wat hieronder genoemd is neem dan contact op dan bekijken we wat voor uw situatie mogelijk is.

Meest gekozen:  een driedimensionaal ontwerp met lichtplan en moodboard. U ontvangt altijd twee verschillende meubelopstellingen en ook een video waarbij u denkbeeldig door de ruimte loopt. Moodboard en verlichtingsplan zijn uit te breiden met een shopping-list zodat u direct de voorgestelde meubels en armaturen kunt aanschaffen, dat scheelt u veel tijd!

Armaturen en shopping-list als aanvulling op het lichtplan voor één woonruimte € 75 / voor woonkamer € 150

Shopping-list behorend bij moodboard voor één woonruimte € 150 / voor woonkamer € 300

Overige mogelijkheden en tarieven:

Bijkomende kosten:

Reiskosten per km **  € 0,45

** Binnen een reisafstand van 5 km vanaf 2415BR worden geen reiskosten in rekening gebracht. Kosten van betaald parkeren worden bij de klant in rekening gebracht. Uiteraard vervallen reiskosten bij online afspraken.  

Voor extra adviezen bij bijvoorbeeld het doen van aankopen en het maken van keuzes voor meubels en materialen en/of het meegaan met aankopen geldt een uurtarief (op aanvraag).

KvK 65123972 

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design