Wat kan Marijke4Design voor u betekenen en wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn? Bekijk hier onze tarieven.

Tarieven

Graag maak ik voor u een 3D/2D ontwerp (meubelplan/indeling) op schaal, een moodboard (uitgebreid advies over kleuren, stoffering en meubels) en een verlichtingsplan (lichtpunten, type verlichting, armaturen), hiervoor gelden onderstaande tarieven. Meest gekozen:  een driedimensionaal ontwerp met moodboard en verlichtingsplan. U ontvangt altijd twee verschillende meubelopstellingen en ook een video waarbij u denkbeeldig door de ruimte loopt. Moodboard en verlichtingsplan zijn uit te breiden met een shopping-list zodat u direct de voorgestelde meubels en armaturen kunt aanschaffen, dat scheelt u veel tijd!

Onderstaande tarieven gelden voor één woonruimte (slaapkamer, badkamer, walk-in closet, keuken detailontwerp etc.) met daarbij de tarieven voor een woonkamer (standaard de laagste prijs, met aanbouw en meerdere functies de hoogste prijs). Voor een multifunctionele ruimte bijv. zolder, gehele begane grond of kelder wordt na een eerste gesprek bepaald wat het tarief zal zijn.

Hebt u andere vragen of wensen die afwijken van wat hieronder genoemd is neem dan contact op dan bekijken we wat voor uw situatie mogelijk is.

Tweedimensionaal ontwerp (2D)  op schaal met indeling van één woonruimte* € 245 / voor woonkamer*  € 490 – € 735

Driedimensionaal ontwerp (3D) inclusief 2D ontwerp van één woonruimte*  €  395 / voor woonkamer*  € 790 – € 1185

Moodboard en kleuradvies uitsluitend in combinatie met 3D ontwerp voor één woonruimte incl. fotorealistische weergaven van het interieur € 375 / voor woonkamer  € 750

Lichtplan uitsluitend in combinatie met 3D ontwerp voor één woonruimte incl. fotorealistische weergaven waarbij verlichting brandt € 225 / voor woonkamer € 450

Shopping-list behorend bij moodboard voor één woonruimte € 150 / voor woonkamer € 300

Armaturen en shopping-list als aanvulling op het verlichtingsplan voor één woonruimte € 75 / voor woonkamer € 150

*Hebt u niet de beschikking over een bouwtekening of plattegrond op schaal dan komen er per ruimte extra kosten bij het 2D of 3D ontwerp

Verkoopstyling advies aan huis €  95

Beknopt interieuradvies en nieuwbouwcoaching vanaf € 95

Bijkomende kosten:

Reiskosten per km **  € 0,45

** Binnen een reisafstand van 5 km vanaf 2415BR worden geen reiskosten in rekening gebracht. Kosten van betaald parkeren worden bij de klant in rekening gebracht. Uiteraard vervallen reiskosten bij online afspraken.  

Voor extra adviezen bij bijvoorbeeld het doen van aankopen en het maken van keuzes voor meubels en materialen en/of het meegaan met aankopen geldt een uurtarief (op aanvraag).

KvK 65123972 

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design