Bedrijven / verenigingen

Door uw bedrijf de juiste uitstraling te geven krijgen uw klanten een goede indruk van uw onderneming. De ontvangstruimte is natuurlijk heel belangrijk: deze moet de stijl uitstralen van uw bedrijf, betrouwbaar, klassiek of juist modern, rust en eenvoud of dynamiek. De verlichting is hierbij essentieel om het gewenste effect te bereiken. Zomaar wat voorbeelden van wat een huisstijl kan doen.

Ook voor uw personeel kunt u de juiste sfeer creëren door een bewuste aanpak van de algemene ruimtes en de werkruimtes. Denk aan de kleuren van uw bedrijfslogo die terugkomen in de personeelsruimte, aanpassingen van de werkplekken, een goede logistiek die maakt dat het werkproces efficiënter verloopt en geen tijd verloren gaat door veelvuldig lopen. Dit alles kan maken dat medewerkers in een prettiger omgeving werken, beter presteren en processen efficiënt verlopen.

Wilt u als vereniging een mooie kleurstelling in uw clubgebouw passend bij uw vereniging en doelgroep, wilt u een handig ingedeelde kantine?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven voor bedrijven en verenigingen.

Alphen aan den Rijn 3D ontwerp bedrijfskeuken en kantine driedimensionaal
Alphen aan den Rijn moodboard bedrijfskeuken met keukenapparatuur wensen van de opdrachtgever

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design