Bedrijven / verenigingen

Door je bedrijf de juiste uitstraling te geven krijgen jouw klanten een goede indruk van je onderneming. De ontvangstruimte is natuurlijk heel belangrijk: deze moet de stijl uitstralen van je bedrijf, betrouwbaar, klassiek of juist modern, rust en eenvoud of dynamiek. De verlichting is hierbij essentieel om het gewenste effect te bereiken. Zomaar wat voorbeelden van wat een huisstijl kan doen.

Ook voor je personeel kun je de juiste sfeer creëren door een bewuste aanpak van de algemene ruimtes en de werkruimtes. Denk aan de kleuren van het bedrijfslogo die terugkomen in de personeelsruimte, aanpassingen van de werkplekken, een goede logistiek die maakt dat het werkproces efficiënter verloopt en geen tijd verloren gaat door veelvuldig lopen. Dit alles kan maken dat medewerkers in een prettiger omgeving werken, beter presteren en processen efficiënt verlopen.

Wil je als vereniging een mooie kleurstelling in het clubgebouw passend bij de vereniging en doelgroep, wil je een handig ingedeelde kantine?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven voor bedrijven en verenigingen.

Huisstijl en kleuren passend bij het bedrijf en specifieke wensen
Alphen aan den Rijn 3D ontwerp bedrijfskeuken en kantine voor 24 personen.
Alphen aan den Rijn moodboard bedrijfskeuken met keukenapparatuur passend bij de wensen van de opdrachtgever