Verkoopstyling – verkoop uw woning met maximaal resultaat!

Uw huis snel verkocht tegen een goede prijs, dat is de wens van iedereen! Vastgoedstyling kan u vele duizenden euro’s extra opleveren, dat wilt u toch ook? U kunt veel meer aan de verkoop en het opruimen van uw woning verdienen door een verkoopstylist in te schakelen. De woning komt te koop en de foto’s worden door de makelaar op Funda gezet. Als het huis niet (snel) verkocht wordt zal de prijs vermoedelijk worden verlaagd. Dat kan veel beter! Vastgoedstyling maakt een enorm verschil voor de verkoopbaarheid van uw woning: de foto’s nodigen uit tot bezichtiging en de verkoopprijs wordt beduidend hoger. U kunt veel geld verdienen met een goede verkoopprijs en vlotte verkoop van uw woning! Verkoopstyling maakt het verschil voor uw woning die opvalt vanwege de mooie presentatie.

Hoe zorgt u dat uw woning eruit springt?

Schakel Marijke4Design als gecertificeerd verkoopstylist in! Bij verkoop van uw woning zijn de foto’s namelijk van groot belang. De eerste indruk die een potentiële koper van de woning krijgt wordt bepaald door die foto’s, het is dus essentieel dat de foto’s uw woning zo goed mogelijk weergeven. Het gebruik van kleur, licht en ruimte wordt daarbij nogal eens onderschat. Ik bekijk samen met u de woning en geef tips en aanbevelingen hoe u de woning zo mooi mogelijk kunt presenteren. Bij de fotoreportage maar ook tijdens bezichtigingen. Ik kom bij u langs en geef u vele tips over de indeling, styling en over het kleurgebruik. Dit bezoek duurt 1 uur, de kosten zijn slechts € 95. Het geld wat u hierin investeert verdient u ruimschoots terug met een hogere verkoopprijs en een kortere verkooptijd!

Lege woning te koop zetten of een sterk verouderd interieur?

Laat Marijke4Design een artist impression met fotorealistische weergaven maken zodat een potentiële koper een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van de woning en hoe bijv. een moderne keuken met kookeiland past in deze woning. Voegt u dit soort foto’s toe aan de Funda presentatie dan nodigt dat uit tot koop en bezichtiging.

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design