lege woning inrichten bevordert de verkoop gunstig

Verkoopstyling of vastgoedstyling – verkoop uw woning met maximaal resultaat!

Uw huis snel verkocht tegen een goede prijs, dat is de wens van iedereen! Verkoopstyling kan u vele duizenden euro’s extra opleveren, dat wilt u toch ook? U kunt natuurlijk foto’s laten maken, de makelaar uw woning te koop laten zetten en afwachten. Als het huis niet (snel) verkocht wordt zal de prijs vermoedelijk worden verlaagd. Dat kan veel beter! Vastgoedstyling maakt een enorm verschil voor de verkoopbaarheid van uw woning: de foto’s nodigen uit tot bezichtiging en de verkoopprijs wordt beduidend hoger. U kunt veel geld verdienen met een goede verkoopprijs en vlotte verkoop van uw woning! Staat uw woning leeg dan kan het laten inrichten en stylen ervan zoveel doen voor een goede verkoop. Dat bespaart u vele maanden dubbele lasten dus de kosten van inrichting en verkoopstyling hebt u snel terugverdiend. Heeft de woning een gedateerd interieur of sluit het interieur niet aan bij de doelgroep, denk ook dan eens aan het leeghalen van de woning en het opnieuw laten inrichten door Marijke4Design. Verkoopstyling maakt het verschil voor uw woning: 70% van de woningen wordt na verkoopstyling binnen 3 maanden verkocht!

Hoe zorgt u dat uw woning eruit springt?

Schakel Marijke4Design als gecertificeerd verkoopstylist in! Bij verkoop van uw woning zijn de foto’s namelijk van groot belang. De eerste indruk die een potentiële koper van de woning krijgt wordt bepaald door die foto’s, het is dus essentieel dat de foto’s uw woning zo goed mogelijk weergeven. Het gebruik van kleur, licht en ruimte wordt daarbij nogal eens onderschat. Ik bekijk samen met u de woning en geef tips en aanbevelingen hoe u de woning zo mooi mogelijk kunt presenteren. Bij de fotoreportage maar ook tijdens bezichtigingen. Ik kom bij u langs en geef u vele tips over de indeling, styling en over het kleurgebruik. Dit bezoek duurt 1 uur, de kosten zijn slechts €125. Het geld wat u hierin investeert verdient u ruimschoots terug met een hogere verkoopprijs en een kortere verkooptijd!

Wat doet inrichting met je lege woning?

Laat die lege woning inrichten en stylen!

Als Marijke4Design een leegstaande woning smaakvol voor u inricht dan trekt dat meer kopers aan want de woning krijgt sfeer. De foto’s worden veel aantrekkelijker en zullen uitnodigen tot bezichtiging. Zodra er meubels in de ruimten staan kunnen geïnteresseerden de gebruiksmogelijkheden goed zien. Er wordt ingericht met kartonnen of decoratie meubels voorzien van hoezen en/of prints. De styling gebeurt met echte accessoires zodat woonkamer, keuken en slaapkamer(s) smaakvol ingericht zijn. Onderstaand een impressie van een lege woning met daarnaast diezelfde kamers wel ingericht. In de linker foto’s kunt u slecht inschatten hoe groot de ruimte is maar als er meubels in staan is dat wel mogelijk. Staat een woning leeg dan is die over het algemeen lastiger verkoopbaar of gaat het ten koste van de verkoopprijs. De indruk die potentiële kopers van de woning krijgen is niet wat u zou willen: ze letten op details in de afwerking van de wanden en vloer en kunnen zich niet voorstellen waar hun bank, eettafel, keuken en bed zal komen te staan. Op foto’s is dit helemaal lastig in te schatten. Door uw woning te laten inrichten kan dit veel beter! Het resulteert in een kortere verkooptijd en een hogere verkoopprijs.

inrichten van de leegstaande woning maakt de woning verkoopbaar
Inrichten van een lege woning maakt de woning veel beter verkoopbaar

Wat kost het inrichten?

Inrichting van de lege woning is al mogelijk voor € 1475. Voor die prijs worden de woonkamer, keuken en een of twee slaapkamers smaakvol en ruimtelijk ingericht en mooi gestyled met decoratie meubelen (kartonnen meubelen met stoffen hoezen) en echte accessoires. Dit tarief is inclusief het plaatsen en weer ophalen na verkoop. Kiest u voor het laten meubileren van extra kamers en/of wilt u liever laten meubileren met echte meubelen dan wordt de prijs (wat) hoger.

Voorbeeld van een kartonnen bank overtrokken met een hoes zoals te gebruiken bij inrichting van een lege woning

Plattegrond toevoegen

Zet u de woning zelf te koop en wilt u graag een plattegrond toevoegen tweedimensionaal en driedimensionaal, kijk dan ook naar de mogelijkheden hiervoor. De plattegronden zoals u ze op Funda vindt kan Marijke4Design voor u maken.

 

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design