Portfolio – voorbeelden ontwerp en stijl

Nieuwbouw appartement in Oudewater – hotel chique & modern

Een nieuwbouw appartement met gele raamkozijnen, dit ontwerp is erop afgestemd. Hotel chique met een goudkleurig vloerkleed en een in het oog springende wand. Fotorealistische weergave terwijl er nog volop gebouwd wordt!

Jaren 30 woning in Gouda – modern & klassiek

Een klassieke jaren 30 woning met en-suite deuren tussen de eetkamer, woonkamer en serre. In dit ontwerp komen moderne meubels, fotobehang van een mooie reis en de klassieke elementen samen.

Nieuwbouw in Nieuwerbrug – moderne keuken & kleur

Een groot kookeiland met daarboven een verlaagd plafond met afzuiging en verlichting. Kunst aan de muur geeft de keuken kleur in combinatie met de kleuren op de wanden. Boven het fotorealistisch ontwerp en onder de realisatie.

Bestaande woning Hellevoetsluis – industrieel

De industriële look zien we in de bakstenen, de zwarte elementen, grove houten tafelbladen in combinatie met cognac en groen. Bijpassende verlichting maakt het compleet. Het tv-kast met haard werd op maat ontworpen en gerealiseerd door de meubelmaker.

Appartement in Amsterdam – industrieel & modern met kleur

Een combinatie van uitgesproken kleuren en industriële elementen in verlichting, keuken, badkamer en meubels. Het ontwerp past goed bij de smaak van de opdrachtgevers.

Verbouwing in Boskoop – industrieel & landelijk in slaapkamer met walk-in closet

Aan de bestaande slaapkamer werd een grote aanbouw gerealiseerd met daarin ruimte voor een gezellig zitje en een walk-in closet. Het 3D ontwerp maakte dat in de bouw nog enkele aanpassingen door te voeren waren zodat het geheel volledig naar wens van de opdrachtgever was.