Driedimensionaal ontwerp

Aantrekkelijke mogelijkheden voor klanten dichtbij maar ook ver weg, veel kan via internet geregeld worden!

Voor een nieuwe woning en nieuw interieur:

Een driedimensionaal ontwerp kan goed helpen om een beeld te krijgen van jouw nieuwe woning en het nieuwe interieur. Het is voor veel mensen lastig om zich van een platte bouwtekening en/of 2D ontwerp het nieuwe interieur voor te kunnen stellen. Om je daarbij te helpen bied ik het 3D ontwerp aan. Zo kun je virtueel al door het nieuwe interieur heen lopen. Het is zelfs mogelijk op die manier een ontwerp van de complete nieuwbouwwoning te laten maken! In het 3D ontwerp staan de meubels op hun toekomstige plaats en worden mooie kleuren en materialen toegepast zodat je een goed idee krijgt van de inrichting. Met de fotorealistische weergave zoals hierboven wordt het helemaal net echt.

Zie hier een animatie van een 3D ontwerp gemaakt voor een echtpaar wat van hun vertrouwde eengezinswoning naar een nieuwbouw appartement gaat verhuizen. Een deel van hun vertrouwde meubels komt terug en er wordt een nieuw kleurenplan gemaakt met deels nieuwe meubels, nieuwe vloer, vloerkleed, raambekleding en nieuwe kleuren. Het interieur wordt nieuw maar heeft toch wat vertrouwds.

Woning verkopen

Wil je zelf de verkoop van jouw woning regelen maar wel een mooie plattegrond toevoegen aan de foto’s van de woning? Marijke4Design kan die plattegronden voor je maken zodat de informatie voor potentiële kopers volledig is. De plattegrond is in 2D en 3D te maken en daar kan een indeling aan toegevoegd worden. Marijke4Design helpt ook om de woning zo mooi mogelijk te presenteren op de foto’s en bij bezichtigingen, kijk verder bij verkoopstyling.

Artist impression voor verkoop woning

Het is natuurlijk ook mogelijk een alternatieve indeling te laten maken zodat je bijvoorbeeld kunt laten zien hoe een kookeiland in een nieuwe keuken gerealiseerd zou kunnen worden in jouw huidige woning die te koop staat. Met een artist impression krijgt de potentiële koper hier een goed idee van. Dit kan enorm helpen om een woning met flink wat kluswerk of een verouderd interieur goed in de markt te zetten: zo kan het gaan worden in de toekomst.