Een heerlijk grote slaapkamer na verbouwing

Driedimensionaal ontwerp

Aantrekkelijke mogelijkheden voor klanten dichtbij maar ook ver weg, veel kan via internet geregeld worden!

Voor een nieuwe woning en nieuw interieur:

Een driedimensionaal ontwerp kan u goed helpen om een beeld te krijgen van uw nieuwe woning en uw nieuwe interieur. Het is voor vele mensen lastig om zich van een platte bouwtekening en/of 2D ontwerp het nieuwe interieur voor te kunnen stellen. Om u daarbij te helpen bied ik het 3D ontwerp aan. Zo kunt u virtueel al door het nieuwe interieur heen lopen. Het is zelfs mogelijk op die manier een ontwerp van uw complete nieuwbouwwoning te laten maken!

Zie hier een filmpje van een slaapkamerontwerp waarbij een aanbouw aan de slaapkamer gerealiseerd zal worden. Het ontwerp is gemaakt op basis van de bouwtekeningen. De stijl is industrieel en in de nieuwe ruime master-bedroom met walk-in-closet is het heerlijk vertoeven.

 

Uw woning zelf verkopen:

Wilt u zelf de verkoop van uw woning regelen maar wel een mooie plattegrond toevoegen aan de foto’s van uw woning? Marijke4Design kan die plattegronden voor u maken zodat de informatie voor uw potentiĆ«le kopers volledig is. De plattegrond is in 2D en 3D te maken en daar kan een indeling aan toegevoegd worden. Marijke4Design helpt u ook om de woning zo mooi mogelijk te presenteren op de foto’s en bij bezichtigingen, kijk verder bij verkoopstyling.

Het is natuurlijk ook mogelijk een alternatieve indeling te laten maken zodat u bijvoorbeeld kunt laten zien hoe een kookeiland in een nieuwe keuken gerealiseerd zou kunnen worden in uw huidige woning die te koop staat.