Een heerlijk grote slaapkamer na verbouwing

Driedimensionaal ontwerp

Aantrekkelijke mogelijkheden voor klanten dichtbij maar ook ver weg, veel kan via internet geregeld worden!

Voor een nieuwe woning en nieuw interieur:

Een driedimensionaal ontwerp kan goed helpen om een beeld te krijgen van jouw nieuwe woning en het nieuwe interieur. Het is voor vele mensen lastig om zich van een platte bouwtekening en/of 2D ontwerp het nieuwe interieur voor te kunnen stellen. Om je daarbij te helpen bied ik het 3D ontwerp aan. Zo kun je virtueel al door het nieuwe interieur heen lopen. Het is zelfs mogelijk op die manier een ontwerp van de complete nieuwbouwwoning te laten maken! In het 3D ontwerp staan de meubels op hun toekomstige plaats en worden kleuren en materialen toegepast zodat je een goed idee krijgt van de inrichting.

Zie hier een filmpje van een slaapkamerontwerp waarbij een aanbouw aan de slaapkamer gerealiseerd zal worden. Het ontwerp is gemaakt op basis van de bouwtekeningen. De stijl is industrieel en in de nieuwe ruime master-bedroom met walk-in-closet is de ruimte optimaal benut met een op elkaar afgestemd interieur en kleurgebruik.

Uw woning zelf verkopen:

Wil je zelf de verkoop van jouw woning regelen maar wel een mooie plattegrond toevoegen aan de foto’s van de woning? Marijke4Design kan die plattegronden voor je maken zodat de informatie voor potentiĆ«le kopers volledig is. De plattegrond is in 2D en 3D te maken en daar kan een indeling aan toegevoegd worden. Marijke4Design helpt ook om de woning zo mooi mogelijk te presenteren op de foto’s en bij bezichtigingen, kijk verder bij verkoopstyling.

Het is natuurlijk ook mogelijk een alternatieve indeling te laten maken zodat je bijvoorbeeld kunt laten zien hoe een kookeiland in een nieuwe keuken gerealiseerd zou kunnen worden in jouw huidige woning die te koop staat.