Grijze banken zijn er in vele soorten en maten
| |

De grijze bank hebben we alvast gekocht …

Wat doet zo’n grijze bank voor je interieur, het interieurontwerp en moodboard? Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat klanten een nieuwe inrichting willen en daarbij zeggen: “een grijze bank hebben we alvast gekocht want die willen we in ieder geval”, soms aangevuld met “de kast en de vloer hebben we ook al uitgekozen, kun jij de rest doen zoals het interieurontwerp, een kleur op de muur en wat mooie gordijnen?”

Staan de winkels dan vol met grijze banken? Ik denk dat het zo trekt omdat die lekker neutraal is zoals velen denken. Even een kleurtje erbij op de muur en klaar is het interieurontwerp of toch niet? Die grijze bank is juist heel bepalend! Een goed interieurontwerp geeft eenheid in de gekozen meubels, afmeting, stijl en kleur. Vervolgens komt dat kleurtje op de muur er wel of niet!

Allereerst gaat het om de afmeting die gekozen is en het type want dat is bepalend voor de stijl, kijk maar eens naar de afbeeldingen. Grijs is altijd goed hoor ik je bijna denken maar ook dat is niet zo simpel: is het een koele of juist een warmere grijstint, is het stof of leer, zomaar wat keuzes die de rest van de keuzes bepalen.

Als je ervoor kiest een interieurontwerper voor jou het interieurontwerp en een moodboard te laten maken wacht dan even rustig af en bestel die bank nadat het geheel ontworpen is. Door te vragen naar je voorkeuren voor stijl, kleur en zitplaatsen komt er een doordachte keuze voor wel of niet die grijze bank. Wie weet past een andere neutrale kleur veel mooier bij jouw favoriete kleuren! Of heb je behoefte aan een grotere bank of juist wat kleiner. Ik stem al die keuzes mooi op elkaar af en zorg dat het een prachtig geheel wordt.

Ga je liever naar een meubelzaak voor een gratis advies van hun binnenhuisarchitect?  Het nadeel van die interieurarchitect is dat die vaak verbonden is aan de woninginrichter zodat je daar de meubels en stoffering dient aan te schaffen. Gratis blijkt dan toch een prijskaartje te hebben want neem je niets bij die zaak af dan ga je alsnog betalen voor het ontwerp, mijn tarieven zijn een stuk lager!

Als interieurontwerper stel ik uw smaak en wensen voorop, pas dat in het grote geheel en geef u de vrijheid uw meubels en stoffering aan te schaffen waar u wilt, zo komt u op een aanzienlijk lagere prijs en een mooi op elkaar afgestemd geheel! Kijk eens verder bij

interieurontwerp

moodboard en kleuradvies

portfolio

Vergelijkbare berichten