| | |

Waar gaat de keuken komen?

Kies niet zomaar een keuken maar denk ook over de rest van de indeling na!

Te vaak maak ik mee dat onder tijdsdruk van de verbouwing/nieuwbouw alvast een keuken moet worden uitgezocht. Dat je daarmee de indeling van de rest van de begane grond ook vastlegt is vast geen nieuws. Waar laat je dan vervolgens die grote zithoek of juist die gewenste lange eettafel?

Hoe doe je het dan wel goed?

Eerst nadenken over al je wensen voor de begane grond of je appartement! Vervolgens een 3D ontwerp laten maken.

Welke functies wil je in de ruimte?

Met hoeveel personen wil je aan tafel kunnen zitten, hoeveel mensen wil je in de zithoek kwijt. Hoeveel aanrechtruimte zou je willen, wil je een kookeiland als dat mogelijk is, heb je behoefte aan veel opbergruimte? Allerlei vragen die ik mijn klanten stel voordat ik voor ze aan het ontwerpen ga. Heel vaak hoor ik dan: zo heb ik er nog nooit over nagedacht maar er zit wel wat in ….

Nieuwe of bestaande woning, dit geldt voor iedereen!

De keuken neemt een belangrijke plaats in je huis in. Die wil je toch zo goed mogelijk geplaatst hebben? Door een 3D ontwerp te laten maken voordat de verbouwing of de nieuwbouw van start gaat kun je heel gericht de keuze maken voor de juiste keukenopstelling. Er wordt met jou/jullie gesproken over je wensen voor de gehele woonruimte van keuken en woonkamer. Vervolgens zie je in een 3D ontwerp wat de mogelijkheden zijn en hoe die heel goed passen bij jouw wensen.

Schakel bijtijds hulp in

Kun je wel wat hulp gebruiken, zeker nu je snel een besluit moet nemen? Neem dan nu contact op voor een bij jouw wensen passend 3D ontwerp.

In dit voorbeeld zie je hoe een dichte of open keuken veel verschil maakt voor de zithoek. Wil je de traditionele jaren 30 indeling behouden (links) of kies je voor een moderne open keuken (rechts) die de gehele begane grond heel anders maakt. Bij de open keuken kan de deur in de zithoek worden dichtgemaakt en past er een hoekbank. Blijft de keuken dicht dan blijft de deur open en komt er een kortere bank

Vergelijkbare berichten