| | | |

Polderhart Gouda, nieuwe woning, online ontwerp en moodboard.

Voor een nieuwbouwwoning in Polderhart Gouda werd ik gevraagd een ontwerp te maken voor de woonkamer met open keuken. Een leuke opdracht: een mooie ruime woning, de keuken lag al vast en verder kon het nog alle kanten op. Na het online inventariseren van de wensen betreffende meubels en kleuren ging ik voor hen aan de slag. Bij deze hele opdracht hebben we alles online kunnen regelen, dat is heel goed mogelijk.

De blauwe banken waren een gegeven en daar is de rest bij uitgezocht. Allereerst natuurlijk een goede indeling, passend bij de woning en de looprichting richting tuin, het ontwerp. Een mooie ruime zithoek en de eettafel met 6 zitplaatsen. Omdat ze specifieke wensen hadden voor de vloer werd dat het tweede uitgangspunt voor de kleuren.

Nieuwe kleuren

Passend bij de gewenste vloer(en) heb ik voor hen twee kleuralternatieven in moodboards uitgewerkt, beide met kleuren die zij aangaven erg mooi te vinden. Aan hen de keuze! We hebben het samen doorgesproken via Skype en het boek met de ontwerpen is af, dat zal binnenkort bij hen bezorgd worden.

De definitieve keuze

De afbeelding toont de keuze die de opdrachtgevers maakten: Mondriaan kleuren die mooi passen bij hun donkerblauwe bankstel wat ze graag wilden houden.

Tevreden opdrachtgevers:

https://business.google.com/reviews/l/13255545683867443735

Kim Dijkstra:

Marijke heeft ons enorm geholpen met een ontwerp voor onze woonkamer. We hadden wel plannen maar die sloten niet goed op elkaar aan. Marijke heeft in een moodboard de verschillende bijpassende kleuren uitgezocht en een indeling qua meubels zodat deze gezamenlijk een modern maar ook een huiselijk geheel vormen. Marijke bedankt!!

Marijke4Design Interieurontwerp (eigenaar) :

Kim, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het ontwerp en moodboard. De Mondriaan kleuren gaan vast een mooi interieur in jullie nieuwe woning geven. Graag gedaan, fijn dat we alles via Skype konden doen, Corona-proof!

Vergelijkbare berichten