3D ontwerp nieuwbouwwoning
| | | | |

Knarrenhof: 3D ontwerp nieuwbouw helpt enorm bij keuzes maken

Voor een opdrachtgever mocht ik een uitgebreid 3D ontwerp van haar nieuwe appartement maken in Knarrenhof Gouda. Er kwam veel op haar af in zeer korte tijd en het is niet niks om je vertrouwde eengezinswoning te verlaten en naar een appartement te gaan. Ze wilde natuurlijk graag veel vertrouwde meubels meenemen maar twijfelde erg wat mogelijk was. De plaats van de nieuwe keuken en alle elektra-aansluitingen moesten worden vastgelegd vanaf een bouwtekening.

Help ik heb een nieuwe woning gekocht

Al heel snel had ik ontwerpen voor haar gemaakt om overzicht te krijgen over de nieuwe ruimtes in het senioren appartement en de mogelijkheden. Ze was daar erg blij mee en het heeft ervoor gezorgd dat alle aansluitingen en haar nieuwe keuken helemaal passen bij de meubelindeling met haar huidige meubels.

Lees hier haar lovende review, daar word je als ontwerper helemaal vrolijk van!

“Marijke heeft fantastische oplossingen gevonden”

Anna Bosgra

Marijke heeft mij zeer geholpen met bijna het hele interieurontwerp voor mijn nog te bouwen appartement. Teruggaan van een huis met 8 kamers naar een 2/3 kamer appartement valt niet mee! Vooral niet als je je meest dierbare spullen wil meenemen en niet ziet hoe daar plek voor kan zijn. Marijke heeft fantastische oplossingen gevonden. Ze luisterde goed, hield rekening met mijn wensen en wist deze toe te passen in een ontwerp, waarin ik in zowel een video- als een 3-D presentatie heel verrast rondliep in een appartement, waarin ik mijn eigen sfeer herkende! Ze deed dit bovendien in zeer korte tijd, want alles moest binnen een bepaalde tijd worden opgegeven aan het bouwbedrijf.
Binnenkort gaan we nog praten over een moodboard, en ik ben heel benieuwd naar haar adviezen wat dat betreft. Echt een enorme prestatie Marijke! Bedankt alvast voor zover.
Anna Bosgra.

Een leuke opdracht waarvan het moodboard binnenkort nog volgt:

Beste Anna, bedankt en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over mijn werk. Het was een uitdaging om in een kort tijdsbestek jouw nieuwe appartement in Knarrenhof in te richten met je vertrouwde meubels en een nieuwe keuken. Hierdoor kon het elektra meerwerk mooi op tijd geregeld worden. Een leuke opdracht waarvan het moodboard binnenkort nog volgt.

Knarrenhof Gouda

Knarrenhof is een complex waarin senioren lang zelfstandig blijven wonen. De naam komt van Krasse Knarren van Kees van Kooten en Wim de Bie.

Knarrenhof Gouda wordt nu gebouwd en zal in het voorjaar 2022 naar verwachting worden opgeleverd.

Vergelijkbare berichten