Leuk: ontwerpen af en presenteren maar

De afgelopen periode heb ik met veel plezier gewerkt aan een leuke opdracht. Voor mijn klant mocht ik voor zijn nieuwe appartement een industrieel ontwerp maken en dit waren zijn wensen: in ieder geval een steenlook/steenstrips wand en een houtlook vloer. Verder gaf hij zijn favoriete kleuren aan mij door. Het was een uitgebreide opdracht en erg leuk om het geheel te maken: een ontwerp in 2D en 3D, een tweetal moodboards met verschillende combinaties van wanden en vloer en een verlichtingsplan. Tussendoor hielden we contact zodat het ontwerp steeds meer vorm kreeg en paste bij zijn wensen. Het geheel maakte ik compleet met een shopping-list om alles aan te kunnen schaffen wat hem veel tijd gaat besparen. Op de shopping-list meubels, stoffering, vloer, wandbekleding, gordijnen, armaturen etc. Deze week zal ik hem bezoeken en alles presenteren. Altijd de kers op de taart van dit werk: hoe zal de klant reageren? Wordt vervolgd …. Op pinterest heb ik veel ideeen verzameld zie https://nl.pinterest.com/Marijke4Design/00-m4d-tgh-moodboard-industriele-woonkamer/

Vergelijkbare berichten