Ontwerp appartement Leiden

Onlangs mocht ik voor een nieuw appartement in Leiden de inrichting ontwerpen. Een nieuwbouw project in De Veerplaats Leiden. De koop was nog slechts een optie dus de toekomstige bewoner wilde graag in dit stadium weten wat de mogelijkheden waren. Voor mij een leuke puzzel want het inpandig balkon en een drietal pilaren beperkten de opties voor de inrichting behoorlijk. Neem daarbij de keuken die een vaste plek had waaraan niets te wijzigen viel.

Puzzelen

Leuk dit soort puzzels, het is een uitdaging er een mooi en functioneel ontwerp van te maken. Vele opties heb ik uitgewerkt totdat ik een goede indeling had waarbij de zichtlijnen goed waren, voor 95% tegemoet werd gekomen aan de wensen voor de meubels (soms is 100% echt niet haalbaar). Komt u er als toekomstige bewoner niet uit? Schakel Marijke4Design in voor het meest optimale ontwerp van uw woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis. Ook in 3D kan ik u een goed beeld geven van uw toekomstige inrichting.

Tekening op schaal

Het begint altijd met een tekening op schaal, vervolgens zoek ik met meubels op schaal naar een goede inrichting. Daarbij let ik ook op draairichtingen van deuren, zie bovenstaande foto, er viel wel wat te verbeteren! Nadat ik vele opties had uitgewerkt presenteerde ik de beste inrichting aan de opdrachtgever. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Vergelijkbare berichten