| | | |

Fantastisch om het resultaat te zien! Een sfeervolle woonkamer met …

Kleur en eenheid! Vorige keer de keuken en nu het eindresultaat van de woonkamer van het appartement in Vertical Amsterdam. Het ontwerpen was drie jaar geleden een leuke uitdaging want de betonnen pilaren stonden op onverwachte plaatsen in alle kamers en de kunst was om de ruimtes optimaal in te delen en een gezellige woonkamer te maken! Een mooie en goede indeling maken is mijn specialiteit dus dit was een leuke puzzel. Zie hier het resultaat.

Allereerst de zithoek: een kleurrijk geheel en gerealiseerd zoals door Marijke4Design ontworpen. Kleurrijk met groentinten, grijs en oranje en zachte zitelementen waarop je lekker kunt loungen. Ook de ronde oranje loveseat is er gekomen! De zithoek vormt een knusse opstelling bij de TV en de haard. Ook is er tussen de pilaren en de wanden kastruimte gecreëerd. Het ontworpen kleurenpallet biedt kleur maar ook rust en eenheid, een andere specialiteit van mij!  Je wordt vrolijk van deze mooie kleuren en het vormt een mooi geheel. De akoestische panelen zorgen voor een rustige omgeving! Ook daar is aan gedacht in dit detailontwerp.

Voor de eettafel is het gelukt om de Wings tafel uit het moodboard te vinden. Een prachtige tafel die van rechthoekig 6 persoons naar rond 10-persoons te schuiven is. Omdat er een flinke tijd zit tussen het ontwerp en de realisatie koste dit wel moeite, maar het is gelukt en de tafel heeft de juiste kleur! Een mooie aanwinst die perfect past in deze ruimte. Ingeklapt is de tafel langwerpig met ronde kanten aan de kopse kanten. Klap je hem uit (een vernuftig systeem) dan ontstaat een ronde tafel voor 10 personen.  De ruimte in deze living leent zich perfect voor deze tafel en de opdrachtgever is er erg blij mee! Volgende keer de ontwerpen van de andere kamers in dit huis.

Vergelijkbare berichten