Het gezicht van Marijke4Design

Over Marijke4Design en beoordelingen van klanten

Marijke4Design richt zich op het ontwerpen van een functioneel en praktische interieur, jouw huis moet bij jou en jouw/jullie leven passen! Het is mijn passie om ook voor jou een mooi interieur te creëren waarin jij je thuis zult voelen. Interieur heeft altijd al mijn interesse gehad en ik heb diverse opleidingen met succes gevolgd zodat ik expertise heb op vele terreinen: binnenhuisarchitectuur, interieurstyling, verkoopstyling en driedimensionaal tekenen/ontwerpen met Sketchup. Neem daarbij mijn praktische instelling, nauwgezetheid en goed ruimtelijk inzicht en je weet dat je de juiste persoon voor je hebt die luistert naar jouw wensen.

Komen jullie er zelf of samen niet uit en ben je op zoek naar de juiste meubelen en kleuren? Laat mij jou helpen want dat gaat je tijd en geld besparen. Je hoeft niet eindeloos te gaan zoeken op de meubelboulevards maar kunt gericht op pad met een shopping-list en je voorkomt miskopen zoals meubels die qua afmeting of kleur niet passen in jouw interieur.

Met een goed kleurgevoel en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen ontwerp ik voor jou een mooi interieur wat geheel past bij jouw/jullie wensen. Ik luister goed naar wat je wilt en samen bekijken we waar je behoefte aan hebt en wat ik voor jullie kan betekenen. Van alles is mogelijk: een compleet 3D ontwerp, moodboard, kleurenplan, verlichtingsplan tot desgewenst bezoek aan winkels om de juiste materialen en meubels voor je aan te schaffen. Voor bedrijven zijn er eveneens vele mogelijkheden. Ook met nieuwbouwwoningen en meerwerk heb ik veel ervaring dus in een “direct aan de slag” bezoek kunnen we al heel veel opties en meerwerk bespreken.

Gaat je jouw woning te koop zetten en wil je graag een snelle verkoop tegen een goede prijs? Laat mij je op weg helpen: met verkoopstyling bekijk ik samen met jou hoe jullie woning zo mooi mogelijk gepresenteerd kan worden. Opruimen heeft je nog nooit zoveel geld opgeleverd!

Staat jouw woning al leeg? Geen probleem want met mijn plan van aanpak en lege woning inrichting wordt jouw woning een plaatje! Daar komen kijkers op af en dat verkoopt goed.

Beoordelingen van klanten:

Hanny van Lint

Geplaatst op 8 jan. ’19

Voor de uitbouw van onze slaapkamer en een extra inloopkast hebben we Marijke in de arm genomen.
Zij heeft ons heel goed geholpen om een fantastische indeling met een leuk zitje te maken.

Zij heeft een naar onze stijl en voorkeur voor kleuren een prachtig moodboard gemaakt.
Tevens heeft ze voor ieder meubel een adres vermeldt waar het verkrijgbaar is.
Ook is het lichtplan geweldig uitgewerkt met passende lampen.
De inloopkast is heel erg praktisch ingedeeld, waardoor we meer ruimte hebben dan verwacht.

Omdat we Marijke op tijd hebben ingeschakeld hebben we nog enige wijzigingen in het totale aanbouwplan kunnen maken.

Ook hebben we met hulp van haar lichtplan de aansluitpunten voor elektra ed. op de juiste plek laten aanleggen. 

Marijke is iemand die haar afspraken na komt, en veel aandacht aan het ontwerp besteed met een luisterend oor voor onze wensen.

Hierdoor is de combinatie van indeling, meubels, verlichting en kleuren helemaal naar ons zin.

Geplaatst op 31 dec. ’19
Marijke4Design maakte voor ons een prachtig ontwerp van de badkamer in 3D. Zo kregen we een goed idee van de indeling, de kleuren en materialen. Met de aannemer konden we hierdoor duidelijke afspraken maken. Het ziet er prachtig uit en we zijn heel tevreden over de handige indeling en het benutten van de totale ruimte. Ook niet onbelangrijk: het contact was fijn. Open communicatie, goede bereikbaarheid en aansluiting bij onze wensen. Prachtig resultaat!

 

Interieuradvies en ontwerp in Bodegraven

Geplaatst door Nico op 05 feb. ’18  |  12 jaar actief op Marktplaats

Marijke heeft ons heel goed geholpen door een slimme indeling te maken van de benedenverdieping van een nog te bouwen 2/1 kapwoning.

Aan de hand van de gekozen indeling heeft Marijke ook een bijpassend lichtplan gemaakt. En tot slot heeft ze prachtige moodboards verzorgd waarin aan de hand van onze smaak en voorkeuren de inrichting verder is uitgewerkt.

Marijke heeft zich in dit proces bewezen als iemand die afspraken nakomt, veel tijd en aandacht besteedt aan de ontwerpen en met inventieve en smaakvolle oplossingen komt.

Door haar tijdig in te schakelen (kort na het ondertekenen van de koop/aanneemovereenkomst) hebben wij op tijd alle meerwerkopties ten volle kunnen benutten. Zo wordt de schuifrichting van twee schuifpuien omgedraaid om daarmee logische en praktische loop- en zichtlijnen mogelijk te maken. En met behulp van haar lichtplan hebben we gelijk alle aansluitpunten voor elektra op de juiste plek laten aanleggen.

Sowieso is Marijke iemand waarbij de praktische bruikbaarheid van interieur- en inrichtingsadvies voorop staat. Dat merk je o.a. aan het zorgvuldig narekenen van de hoeveelheid benodigde en gerealiseerde liters opslagruimte in een keukenontwerp, maar ook in het kritisch beoordelen van zaken als de draairichting van deuren of de plaatsing van schakelaars. En haar moodboards gaan vergezeld van heel praktische boodschappenlijstjes waarmee je bij de aankoop van meubels en stoffering veel zoekwerk bespaard wordt.

Of de ontwerpen straks in de praktijk net zo goed bevallen, moet natuurlijk nog blijken als het huis straks opgeleverd en ingericht is. Maar vooralsnog was de inhuur van Marijke voor ons de investering meer dan waard en aan te raden.

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Ontwerp en moodboard in Nieuwkoop

Geplaatst door Erik Kok op 07 dec. ’17  |  4 maanden actief op Marktplaats

Als u richting zoekt in het opnieuw inrichten/stylen van een slaap/woon/leef/verblijfsruimte. Ideeën nodig heeft hoe of welke stijl u mooi vindt. Marijke kijkt met u naar alle mogelijkheden. Kleuren, mogelijkheden, vormgeving. Met een duidelijke afspraak wat u precies zou willen kan Marijke veel voor u betekenen!

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

1e verdieping stylen en in delen in Gouda

Geplaatst door Antoinette van der Voort op 28 apr. ’17  |  10½ jaar actief op Marktplaats
Wij hebben Marijke benaderd om voor ons moodboards te maken van de slaapkamer, computerkamer en logeerkamer. Ook heeft ze een indelingsplan voor de computerkamer gemaakt.
Haar ideeën en suggesties voor zowel kleurkeuzes als indeling hebben ervoor gezorgd dat wij voldoende handvaten hadden om hiermee aan de slag te gaan. Het eindresultaat mag er zijn! We hebben nu drie bijzondere ruimtes in ons huis, waar we erg trots op zijn.
De contacten met Marijke, zowel per mail als persoonlijk waren altijd plezierig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en rekening gehouden met onze eigen wensen.
Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Nieuwbouwadvies en ontwerp in Zevenhuizen

Geplaatst door Simons op 14 sep. ’16  |  8½ jaar actief op Marktplaats
“Marijke4Design heeft ons geadviseerd rond de vele meerwerkkeuzes die te maken zijn bij een nieuwbouwwoning. Ze heeft, naar tevredenheid, ontwerpen gemaakt voor keuken, badkamer en verlichting. Door onze gesprekken en de visualisaties van de ideeën zijn we voor ons gevoel gekomen tot het juiste maatwerk voor onze toekomstige woning.”
 Marijke4Design: “Bedankt voor jullie reactie. Het was erg leuk om aan jullie toekomstige huis te werken. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.”

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Woonkamer in Reeuwijk

Geplaatst door Reeuwijk op 08 mrt. ’16  |  2½ jaar actief op Marktplaats

“Marijke4Design heeft ons geadviseerd over de indeling van onze woonkamer. Ze maakte een ontwerp en moodboard. We hebben de indeling van haar ontwerp uitgevoerd en zijn erg tevreden met het eindresultaat. We pasten de open haard aan en hebben een extra wandje laten plaatsen zodat de indeling van onze woonkamer nu veel praktischer en ruimer is geworden.”

Grotere foto’s zijn te vinden onder portfolio

Verkoopstyling in Reeuwijk

Geplaatst door EJ op 14 dec. ’15 | 12½ jaar actief op Marktplaats

“Door subtiele accenten in kleur en ruimte aan te brengen en door het toepassen van hedendaagse trends, heeft Marijke4Design er aan bijgedragen dat ons huis sneller werd verkocht.”

 Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design