Metamorfose master-bedroom in Gouda

Opdracht: het maken van een ontwerp en moodboard voor de nieuw in te richten master-bedroom met walk-in closet.

Wensen: het ledikant met nachtkastjes zou blijven en de gordijnen ook. De spiegelkast zou verplaatst worden naar de naastgelegen kamer die middels een nieuw te realiseren doorgang als walk-in closet dienst ging doen.

Plan en uitvoering: voor deze kamer maakte ik een ontwerp en een moodboard met kleuren-, stijl- en meubelplan. Vervolgens gingen ze zelf aan de slag om het geheel uit te voeren.

Voor de metamorfose: een veelheid aan kleuren en dessins, hetgeen versterkt wordt door de spiegelkast.

Na de metamorfose: de bewoners hebben de klus zelf geklaard en hebben onderstaand moodboard en ontwerp gebruikt als leidraad om dit te realiseren. De terra kleur van de muur komt terug in het dekbedovertrek, de lichte vloer en de effen wanden maken het geheel veel rustiger. De ontstane walk-in closet is voorzien van een nieuwe, lichtgrijze kast. De lichtste kleur van de gordijnen matcht nu prachtig met de lichte kleur Schelp (Histor) op de wand.

Moodboard met meubelplan (ontwerp) van de nieuwe kleuren en stijl in de master-bedroom met walk-in closet, te realiseren in de naastgelegen kleine slaapkamer (voormalige computerkamer). Uitgangspunt was dat de gordijnen met dessin moesten passen in de nieuwe kamer en dat ik een lichte, ruimtelijke sfeer wilde creëren met toevoeging van één kleur. Verder: rust in kleuren en dessins, een lichte vloer en dierbare vakantiefoto’s aan de wand. De gordijnen en het ledikant bleven op verzoek van de opdrachtgevers.

Metamorfose computerkamer Gouda

Metamorfose logeerkamer Gouda

Terug naar Metamorfose slaapetage Gouda

Terug naar Portfolio

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design