Metamorfose logeerkamer in Gouda

Opdracht: ontwerp en moodboard maken voor een logeerkamer.

Wensen: de logeerkamer op de slaapetage zal in de toekomst een slaapbank krijgen, de geel-blauwe kast blijft.

Plan en uitvoering:  Ook voor deze kamer maakte ik een ontwerp en moodboard met stijl- en kleurenplan. Vervolgens gingen de opdrachtgevers hier zelf mee aan de slag om de metamorfose uit te voeren.

Voor de metamorfose: toen ik voor het eerst bij hen kwam was de kamer al grotendeels kaal gehaald. De geel-blauwe kast zou blijven.

Na de metamorfose: De kozijnen zijn wit geschilderd en er is een geel-wit streepbehang op de muur gekomen. Op de wand ertegenover is een fotobehang van een mooie vakantiefoto gekomen. Omdat de jongste zoon nog thuis woont is nu nog niet gekozen voor een slaapbank maar staat er nog een tweepersoons bed. In de toekomst zal er een slaapbank komen, hierdoor ontstaat een ruim opgezette logeerkamer.

Moodboard met meubelplan en kleuren voor de toekomstige logeerkamer: de geel-blauwe kast moet in de kamer blijven dus daarmee hield ik rekening in het ontwerp. Ook hier heb ik ervoor gekozen om in de vorm van fotobehang een mooie vakantiefoto de sfeer te laten bepalen, wel een andere sfeer dan in de computerkamer. De geel-blauw combinatie is door de bewoners doorgevoerd en de lichte laminaatvloer loopt op de gehele verdieping door.

Metamorfose master-bedroom Gouda

Metamorfose computerkamer Gouda

Terug naar Metamorfose slaapetage Gouda

Terug naar Portfolio

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design