Blog Help ik heb een nieuwe woning gekocht

Van alles wat er komt kijken bij een nieuwe woning vind je in dit blog want er komt veel op je pad in het traject tussen de koop met de bouwtekeningen en het wonen in je nieuwe woning.

Je hebt je handtekening gezet onder het koopcontract en dan krijg je te maken met vele keuzes en deadlines. In mijn blog schets ik de dilemma’s waar je mee te maken krijgt en situaties die tijdens of na oplevering kunnen ontstaan, veelal hadden ze voorkomen kunnen worden.

Schakel op tijd een deskundig interieurontwerper  in om je te ondersteunen bij de diverse keuzes en het doorgronden van missers in de bouwtekeningen. De kosten vallen erg mee en zijn slechts een fractie van de prijs van je complete woning. Bijtijds advies inwinnen zal jou veel woongenot opleveren plus een woning die voldoet aan jouw wensen! Bovendien geeft het minder stress in die drukke fase waarin alle besluiten moeten worden genomen als iemand je begeleidt.

Lees bijvoorbeeld deze review van een opdrachtgever:

Marijke is voor ons aan de slag gegaan met ons huis dat in 2022 wordt opgeleverd. Kundig/ rustig zoals zij is heeft zij de eerste fase van het meerwerkplan, het ontwerp voor de keuken en badkamer. Daarnaast ook het moodboard met boodschappenlijst van de huiskamer. Een top samenwerking. Wij hebben alles in haar handen gelegd en wat hebben wij nu een prachtige keuken en badkamer. Het moodboard is om door een ringetje te halen. Wij kunnen straks zo met alle voorwerk het huis in. Nu kunnen ontspannen en genieten. Over de indeling van de drie slaapkamer s heeft zij ons ook kunnen adviseren en tips gegeven. Marijke zeggen wij doen . Wat heeft zij ons enorm geholpen/ geadviseerd. In ons dagelijks drukke bestaan hadden wij dit moois nooit kunnen neerzetten. Chapeau!!!! Tevreden klanten. Foto’s volgen met de tijd. Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden. Je krijgt waard voor je geld.

Loreen en Jan

Zie hieronder een foto van de keuken van dit nieuwbouw appartement.

Blog help ik heb een nieuwe woning gekocht deel 1 en verder