Huis lang te koop of snel verkocht?

Verkoop en verkoopstyling – verkocht of (te lang) te koop?

Uw huis snel verkocht tegen een goede prijs, dat is de wens van iedereen! U kunt natuurlijk foto’s laten maken, de prijs van de makelaar aanhouden en afwachten. Als het huis niet verkocht wordt zal de prijs vermoedelijk worden aangepast. Daarmee weten potentiële kopers dat er over de verkoopprijs wel te onderhandelen valt. Dat kan veel beter!

Hoe zorgt u dat uw woning eruit springt? Schakel voordat u de makelaar laat komen Marijke4Design in! Bij verkoop van uw woning zijn de foto’s namelijk van groot belang. De eerste indruk die een potentiële koper van uw woning krijgt wordt bepaald door die foto’s het is dus essentieel dat de foto’s uw woning zo goed mogelijk weergeven. Het gebruik van kleur, licht en ruimte wordt daarbij nogal eens onderschat. Ik bekijk samen met u uw woning en geef u tips en aanbevelingen hoe u de woning zo mooi mogelijk kunt presenteren. Bij de fotoreportage maar ook tijdens bezichtigingen. Ik kom bij u langs en geef u vele tips, wellicht gaan we ook schuiven met wat meubels en geef ik advies over het kleurgebruik. Dit bezoek duurt 1,5 tot 2 uur, de kosten zijn slechts €95. Als er meer tijd nodig is dan kan de bezoekduur verlengd worden als de agenda dit toelaat. Zie tarieven voor de mogelijkheden.

Voelt u niet voor verkoopstyling maar wilt u uw woning wel aantrekkelijk in de markt (laten) zetten, denk dan eens aan een artist-impression om een goed beeld te schetsen van het interieur zoals het kan worden voor de potentiële koper. Dit kan ook gerealiseerd worden als u ver weg woont want via internet is veel mogelijk! Ook heel verstandig om te laten maken bij leegstaande woningen!

Zet u de woning zelf te koop en wilt u graag een plattegrond toevoegen tweedimensionaal en driedimensionaal, kijk dan ook naar de mogelijkheden hiervoor. De plattegronden zoals u ze op Funda vindt kan ik voor u maken.

 

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design