Categorieën
inrichting en styling interieurontwerp Korting ontwerp

Toffe aanbieding:

Twijfel jij nog over professionele hulp? Dan is dit jouw kans. Tot 31 oktober 2023 23:59 uur krijg je maar liefst 10% korting op het ontwerpen van een mooi interieur! Die kans laat jij natuurlijk niet liggen want vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven weer.

Ben je helemaal blij met je interieur dan hoef je niet verder te lezen.

Heb je wel behoefte aan wat anders dan help ik je graag.

Ik creëer extra ruimte in je kamer met voldoende opbergmogelijkheden zodat jij niet struikelt over speelgoed en losse rommel maar heerlijk kunt ontspannen in een fijne woonkamer.

Heb je teveel kleding en te weinig kastruimte om die in op te bergen? Stapels die een rommel zijn en die ene blouse die jij maar niet kunt vinden? Met goed ingedeelde (extra) kastruimte in je slaapkamer en een uitgekiend ontwerp help ik je van dit probleem af. De totale indeling neem ik ook voor je mee, zo wordt jouw slaapkamer een ruimte waarin je heerlijk uitrust.

Ook voor jouw badkamer of keuken maak ik graag een goed ontwerp, zo kun je volop genieten van de ruimte in jouw huis. Een fijne woonkamer waar je ontspant, een keuken waarin je heerlijke gerechten bereidt, vrienden en familie ontvangt, een slaapkamer waar je uitrust en een badkamer waar je kunt genieten van een warm bad of douche. Vele klanten zijn jou voorgegaan en zijn erg blij dat ze hulp hebben ingeschakeld! Ik hoor vaak: “daar heb ik zelf nou helemaal niet aan gedacht” en dat is nou precies de toegevoegde waarde van een professioneel interieurontwerp. Met een frisse blik bekijk ik jouw interieur en ga direct aan de slag met de perfecte indeling. Dat kan al heel snel!

Eerst even kijken hoe dit werkt en wat reviews lezen? Wacht niet te lang want dan is deze mooie aanbieding verlopen!

Hoe werkt dat dan zo’n ontwerp maken voor mij?