3D ontwerp van uw nieuwe woning in een vroeg stadium een indeling van uw woonkamer en keuken voor uw appartement Wonen van Loon in Gouda
Categorieën
Help ik heb een nieuwe woning gekocht inrichting en styling interieurontwerp keuken ontwerp

3D Interieurontwerp voor uw nieuwe woning in bijv. Wonen van Loon Gouda?

Net een optie voor een appartement of een woning gekocht? Denk dan nu al aan een interieurontwerp! Hoe eerder u duidelijkheid hebt over de opstelling van uw meubels hoe beter u daar met meerwerk op kunt inspelen. Bij uw nieuwe appartement wilt u een mooie en efficiënte indeling. Ook wilt u misschien (een deel van) uw huidige meubels meenemen en zou u willen zien hoe ze staan.

Dat alles is mogelijk met een 3D ontwerp. Vanaf de bouwtekening maakt Marijke4Design voor u de complete woning of een deel ervan zichtbaar alsof u er doorheen loopt. In dat ontwerp wordt de ruimte efficiënt benut met goede zichtlijnen en looplijnen

In de brochure van Wonen Van Loon in Gouda ziet u per appartement een indeling getekend in combinatie met een fotorealistische voorstelling van het nieuwe interieur. Wellicht kunt u zich dan niet goed voorstellen hoe uw meubels zouden passen of zou u het heel anders willen en daar kan Marijke4Design u goed bij helpen.

Zo vroeg al? Nog maar net een optie genomen en dan nu al een ontwerp? Ja het lijkt voorbarig maar gaat voor u veel verschil maken: onnodig meerwerk wordt vermeden. Waarom zou u bijv. een wandcontactdoos laten aanleggen op een plaats waar uw kast komt te staan? Plafondlichtpunten komen op de gewenste plaatsen. Juist kort na de aankoop van uw appartement moet u daarover al beslissingen nemen. Misschien kan een deur anders draaien?

Kan de keuken op meerdere plaatsen komen? Dan is het ook voor de rest van uw woonkamer van groot belang te weten wat de opties zijn en hoe uw woonkamer vervolgens kan worden ingedeeld.

Zo maar wat voorbeelden waarom een 3D interieurontwerp zo kort na aankoop al voordeel voor u kan hebben!

Neem nu contact op met Marijke4Design voor een kennismakingsgesprek en het bekijken van uw bouwtekeningen op mogelijkheden en verbeteringen!

Marijke4Design is u graag van dienst bij uw nieuwe appartement in Wonen Van Loon Gouda of elders.