Interieurontwerp, 3D ontwerp, moodboard en verlichtingsplan, laat Marijke4Design u helpen bij de deadlines voor uw nieuwe woning.
Categorie├źn
Help ik heb een nieuwe woning gekocht inrichting en styling interieurontwerp moodboard ontwerp

Gouda Goudshof 3D ontwerp en moodboard gereed, leuk moment!

Deadlines en nieuwbouw: altijd moet er op korte termijn na het tekenen van de koopovereenkomst veel besloten worden. Door goed te plannen ondersteunt Marijke4Design vele klanten hierbij.

Altijd een leuk moment om het complete plan aan de klanten te presenteren. Voor dit echtpaar mocht ik een uitgebreide opdracht uitvoeren: een 3D ontwerp, een moodboard en een verlichtingsplan, compleet met shopping-list. We hadden tussendoor diverse momenten om een deel van de uitwerking te bespreken. Ze waren erg blij en enthousiast over het boek(je) met de ontwerpen, kleuren, materialen en verlichting.

Deadlines en nieuwbouw: altijd moet er op korte termijn na het tekenen van de koopovereenkomst veel besloten worden. Door goed te plannen ondersteunt Marijke4Design vele klanten hierbij.

Deadline elektra meerwerk

Het begon wat hectisch in juni toen ik een mailtje van deze klanten ontving dat ze graag zo spoedig mogelijk met mij wilden afspreken. Voor het elektra meerwerk moest heel snel duidelijk worden hoe de woonkamer ingedeeld zou worden. We kwamen snel tot een overeenkomst en binnen enkele dagen had ik voor hen een aantal indelingen gemaakt. Tot hun verbazing had ik meerdere opties uitgewerkt. De keuze was snel gemaakt en de verlichting en wandcontactdozen konden op de juiste plaatsen worden aangelegd, nog net voor de deadline. Echt handig dat dit nog gelukt is want als je dat naderhand wilt doen in een nieuwbouwwoning dan is het of niet meer mogelijk of het gaat je veel extra geld kosten. Altijd fijn om iemand op korte termijn van dienst te kunnen zijn als dat in te plannen is!

3D ontwerp en moodboard in detail uitgewerkt

De detail uitwerking van het ontwerp in de vorm van een driedimensionaal ontwerp en moodboard kostte uiteraard meer tijd maar de druk was van de ketel af dus dat kon prima op de lange termijn. Omdat de oplevering pas in 2022 is maakte dat voor hen niet uit, ze hadden geen haast meer. Tussendoor kwamen er andere spoedverzoeken en ontwerpen, door goed te plannen lukt het vrijwel steeds klanten te adviseren en te helpen op de juiste momenten. Nieuwbouw gaat nou eenmaal gepaard met strakke deadlines die elkaar vaak snel opvolgen en dus voor hectiek zorgen.

Compleet plan gereed voor het appartement

Nu is dus het complete plan gereed, ook dit is prettig voor de klanten: zij kunnen alvast op hun gemak gaan kijken naar de juiste meubels en vloer. Het geeft ook rust als je weet hoe je nieuwe appartement eruit gaat zien en je krijgt zelf de tijd om ook te wennen aan het idee welke meubels wel of niet meegaan en wat er nieuw gekocht gaat worden. Een leuke opdracht waar ik zoals altijd met plezier aan gewerkt heb!

Wilt u ook een interieuradvies, 3D ontwerp, moodboard en verlichtingsplan voor uw nieuwe interieur of nieuwe woning? Neem dan contact op met Marijke4Design.