Categorieën
Help ik heb een nieuwe woning gekocht inrichting en styling interieurontwerp Van alles wat

Goede voornemens, nieuw interieur of nieuw huis naar uw wensen realiseren?

Allereerst wens ik u een heel goed en voorspoedig 2019 toe. Hebt u al plannen voor uw huis gemaakt? Wordt het een nieuw interieur, een nieuwe woning of misschien beide? Dat hoeft niet direct een enorm project te worden. Denk bijvoorbeeld aan uw slaapkamer, werkkamer of een kinderkamer. Hoe kan die leuker, gezelliger worden of beter worden ingedeeld? Marijke4Design Interieurontwerp is er om uw nieuw interieur of nieuw huis naar uw wensen te realiseren.

Als interieurontwerper help ik graag om uw dromen voor het nieuwe jaar waar te maken.

Ik maak voor u een ontwerp,  moodboard en/of verlichtingsplan en u gaat zelf aan de slag. Die ontwerpkosten verdient u direct terug want ook met goedkope meubels en goed kleurgebruik is een geweldig resultaat te behalen. U voorkomt miskopen want mijn ontwerp voor uw woning geeft ook de afmetingen van elk nieuwe meubelstuk. Het zal ook qua afmetingen goed passen in de ruimte. Er ontstaat eenheid in kleur en stijl en dat maakt dat u uw interieur als prettig zult ervaren! Met een shopping-list kunt u op pad naar woonwinkels en koopt u heel gericht.

Uiteraard kunt u uw aankopen ook over langere tijd spreiden en kan het nieuwe interieur langzaam worden opgebouwd. Elke aankoop past dan wel in het geheel dus het wordt geen rommeltje. Ook met een combinatie van (een deel van) uw huidige meubels en wat nieuwe is een mooi geheel te maken. Marijke4Design verwerkt uw wensen en voorkeuren in uw nieuwe interieur! Ik luister goed naar uw wensen en dat maakt dat u tevreden zult zijn over het totaalplaatje van ontwerp en moodboard.

Nieuwbouwwoning? Dan kunt u bijtijds meerwerk en verlichting op mijn ontwerp afstemmen!

Bij een nieuwbouwwoning valt er nog meer te besparen want u laat uitsluitend meerwerk verrichten wat bijdraagt aan uw wooncomfort en de beleving van de ruimte. Verlichting komt direct op de goede plaats dus van onnodig meerwerk is geen sprake, dat bespaart flink kosten. Vind u de bouwtekening weinig duidelijkheid bieden? Met een 3D ontwerp krijgt u een prachtig beeld van uw nieuwe interieur voordat de woning gebouwd is, u kunt er in een filmpje al doorheen lopen! Dat is ook het moment om eventuele aanpassingen nog door te voeren voor de bouw.

Bijgaand een collage van wat zoal mogelijk is

Voorbeelden van mijn werk van 2018: badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, inloopkast, jaren30 woning, appartement, nieuwbouwwoning, aanbouw, zomaar wat voorbeelden uit de praktijk van ontwerpen, moodboard en verlichtingsplan. Zie voor meer voorbeelden mijn portfolio

Neem nu contact op om uw dromen te gaan realiseren in 2019!

Review klant Hanny:

“Voor de uitbouw van onze slaapkamer en een extra inloopkast hebben we Marijke in de arm genomen.
Zij heeft ons heel goed geholpen om een fantastische indeling met een leuk zitje te maken.
Zij heeft een naar onze stijl en voorkeur voor kleuren een prachtig moodboard gemaakt.
Tevens heeft ze voor ieder meubel een adres vermeldt waar het verkrijgbaar is.
Ook is het lichtplan geweldig uitgewerkt met passende lampen.
De inloopkast is heel erg praktisch ingedeeld, waardoor we meer ruimte hebben dan verwacht.

Omdat we Marijke op tijd hebben ingeschakeld hebben we nog enige wijzigingen in het totale aanbouwplan kunnen maken.

Ook hebben we met hulp van haar lichtplan de aansluitpunten voor elektra ed. op de juiste plek laten aanleggen.

Marijke is iemand die haar afspraken na komt, en veel aandacht aan het ontwerp besteed met een luisterend oor voor onze wensen.

Hierdoor is de combinatie van indeling, meubels, verlichting en kleuren helemaal naar ons zin.”

Meer reviews vindt u op Over Marijke4Design