Een origineel cadeau in de feestmaand: een persoonlijk en deskundig interieuradvies voor één ruimte. Voor slechts € 95.
Categorieën
badkamer interieurontwerp Kleur bekennen moodboard ontwerp

Feestmaand aanbieding: een interieuradvies cadeau

Wilt u iemand origineel cadeau geven? De cadeaubon voor anderhalf uur persoonlijk interieur advies biedt deze mogelijkheid. U kent vast wel iemand die worstelt met een goede werkplek ergens in huis of de woonkamer wil veranderen maar niet weet hoe.

Wat krijgt iemand cadeau?

Een persoonlijk en deskundig advies van anderhalf uur voor één woonruimte. Dat kan bijvoorbeeld een online advies zijn over de bouwtekeningen van een nieuwbouwwoning of een gesprek over de woonkamer bij iemand thuis. Uiteraard kan de bon ook gebruikt worden voor een andere woonruimtes zoals een werkkamer, keuken, zolderkamer etc. Het kan gaan om een beknopt advies over een nieuwe indeling, nieuwe kleuren, bestaande meubels en eventueel nieuwe, etc. Neem nu contact op met Marijke4Design voor dit originele cadeau.

Wat kost het?

Natuurlijk wilt u weten wat uw cadeau gaat kosten. Voor € 95 koopt u de cadeaubon, die krijgt u toegezonden zodat u die daadwerkelijk cadeau kunt doen. Als het een advies aan huis betreft dan komen de reiskosten daarbij, ik geef u van tevoren de totale kosten op en u ontvangt een factuur van uw aankoop. Voor een online advies gelden uiteraard geen reiskosten.

Wat is de geldigheid van de bon?

De bon is tot 1 juli 2021 in te wisselen, dat betekent dat de ontvanger ruimschoots de tijd heeft om een goed moment te vinden om de bon te gebruiken. Marijke4Design zal de ontvanger een deskundig advies geven waarmee zij/hij aan de slag kan.

Kijk eens bij de recensies om te zien hoe opdrachtgevers Marijke4Design waarderen.