Categorieën
inrichting en styling interieurontwerp Van alles wat

2019: Tijd voor verandering, maak nu nieuwe interieur plannen!

Bijgaand een collage van kerstversiering van vele jaren geleden: kleurrijke ballen in de kerstboom, gekleurde lichtjes en echte kaarsjes in de boom. U herkent vast de draaiende engeltjes wel: als de kaarsjes aangaan wordt de lucht erboven warm en beginnen de engeltjes te draaien.

Ziet uw kerstversiering er nog zo uit of is die in de afgelopen jaren regelmatig wat aangevuld met moderne invloeden zoals minder kleuren in de kerstboom, meer goud en zilver of houten en meer natuurlijke versieringen?Echte kaarsjes in de boom zijn brandgevaarlijk en we denken meer aan het energieverbruik dus ook in de kerstboom zien we sinds enige jaren LED verlichting. Blijft uw interieur wel al heel lang hetzelfde of gaat dat nu veranderen?

Wat zijn uw plannen in het nieuwe jaar?

Hebt u plannen om te gaan verhuizen, gaat u op zoek naar een nieuwe woning? Of wilt u in uw huidige woning wel eens wat anders? Bent u wellicht wat uitgekeken op uw huidige meubels en/of kleuren en wilt u een nieuw interieur? Gaat u de badkamer nu aanpakken of wordt het een andere keuken, is uw kind toe aan een tienerkamer? Zomaar wat voorbeelden waarbij u hulp op het gebied van interieurontwerp wel kunt gebruiken. Kijk eens op de website https://www.marijke4design.nl voor de mogelijkheden voor al dit soort vragen.

Regelmatig schrijf ik blogs over interieur en interieurvraagstukken, nieuwbouwwoningen, dilemma’s bij het maken van keuzes, gebruik van kleuren etc. Wilt u hiervan gratis op de hoogte blijven kijk dan op mijn website bij blog.

Fijne feestdagen en graag tot ziens in het nieuwe jaar 2019!

Afbeeldingen:  Pinterest