Huis lang te koop of snel verkocht?

Verkoop en vastgoedstyling – verkocht voor een mooie prijs of (te lang) te koop?

Uw huis snel verkocht tegen een goede prijs, dat is de wens van iedereen! Vastgoedstyling kan u vele duizenden euro’s extra opleveren, dat wilt u toch ook? U kunt natuurlijk foto’s laten maken, de prijs van de makelaar aanhouden en afwachten. Als het huis niet verkocht wordt zal de prijs vermoedelijk worden aangepast. Daarmee weten potentiële kopers dat er over de verkoopprijs wel te onderhandelen valt. Dat kan veel beter! Vastgoedstyling maakt een enorm verschil voor de verkoopbaarheid van uw woning: de foto’s nodigen uit tot bezichtiging en uw verkoopprijs wordt beduidend hoger.

Hoe zorgt u dat uw woning eruit springt?

Schakel voordat u de makelaar laat komen Marijke4Design in! Bij verkoop van uw woning zijn de foto’s namelijk van groot belang. De eerste indruk die een potentiële koper van uw woning krijgt wordt bepaald door die foto’s, het is dus essentieel dat de foto’s uw woning zo goed mogelijk weergeven. Het gebruik van kleur, licht en ruimte wordt daarbij nogal eens onderschat. Ik bekijk samen met u uw woning en geef u tips en aanbevelingen hoe u de woning zo mooi mogelijk kunt presenteren. Bij de fotoreportage maar ook tijdens bezichtigingen. Ik kom bij u langs en geef u vele tips over de indeling en over het kleurgebruik. Dit bezoek duurt 1 tot 1,5 uur, de kosten zijn slechts €95. Als er meer tijd nodig is dan maken we een nieuwe afspraak. Het geld wat u hierin investeert verdient u ruimschoots terug met een hogere verkoopprijs en een kortere verkooptijd!

Artist-impression in plaats van of in combinatie met vastgoedstyling

Voelt u niet voor verkoopstyling maar wilt u uw woning wel aantrekkelijk in de markt (laten) zetten, denk dan eens aan een artist-impression om een goed beeld te schetsen van het interieur zoals het kan worden voor de potentiële koper. Dit kan ook gerealiseerd worden als u ver weg woont want via internet is veel mogelijk! Ook heel verstandig om te laten maken bij leegstaande woningen!

Plattegrond toevoegen

Zet u de woning zelf te koop en wilt u graag een plattegrond toevoegen tweedimensionaal en driedimensionaal, kijk dan ook naar de mogelijkheden hiervoor. De plattegronden zoals u ze op Funda vindt kan Marijke4Design voor u maken.

 

Ontwerp en realisatie website ©Marijke4Design