Driedimensionaal ontwerp en artist-impression

Aantrekkelijke mogelijkheden voor klanten dichtbij maar ook ver weg, veel kan via internet geregeld worden!

Voor een nieuwe woning en nieuw interieur:

Een driedimensionaal ontwerp kan u goed helpen om een beeld te krijgen van uw nieuwe woning en uw nieuwe interieur. Het is voor vele mensen lastig om zich van een platte bouwtekening en/of 2D ontwerp het nieuwe interieur voor te kunnen stellen. Om u daarbij te helpen bied ik het 3D ontwerp aan. Zo kunt u virtueel al door het nieuwe interieur heen lopen. Het is zelfs mogelijk op die manier een ontwerp van uw complete nieuwbouwwoning te laten maken!

Zie hier een filmpje van een slaapkamerontwerp waarbij een aanbouw aan de slaapkamer gerealiseerd zal worden. Het ontwerp is gemaakt op basis van de bouwtekeningen.

Bij verkoop van een woning:

Een potentiële koper gaat af op mooie foto’s op Funda. Staat een woning leeg of is het interieur ouderwets of minder aantrekkelijk voor het grote publiek dan kan Marijke4Design veel voor u betekenen. Maak gebruik van mooie foto’s! Het op een mooie wijze presenteren van uw woning kan u een veel betere verkoopprijs opleveren en een snellere verkoop.

De leegstaande woning:

Door 3D-ontwerp met artist-impression te maken kan uw woning er opeens heel anders uitzien op Funda. Die lege kamers worden op een mooie manier aangekleed en gepresenteerd. Daar hoeft u dus geen meubels voor te gaan kopen. Een potentiële koper krijgt al een goed idee van hoe de woonkamer, de nieuwe keuken en de slaapkamers kunnen worden ingericht. Die ziet zich er al wonen en dat is heel anders dan met kale kamers.

Het minder aantrekkelijke interieur:

Op Funda kom ik dit interieur regelmatig tegen: een gedateerde plavuizenvloer, een zeer opvallende houten vloer of een tapijt met donkere meubelen, veel donkere kleuren en/of een uitgesproken inrichting met meubels en accessoires. De huidige bewoners  zitten niet te wachten op verkoopstyling waardoor zij zich niet meer thuis voelen in hun eigen huis. Wat is dan de oplossing? Laat een 3D-ontwerp met artist-impression maken om te laten zien hoe de woning wordt met een hedendaags interieur. Bij een minder aantrekkelijk interieur biedt mijn aanpak grote voordelen: geen ontevreden bewoners maar wel de mogelijkheid om een ander interieur op Funda te presenteren!

Uw woning zelf verkopen:

Wilt u zelf de verkoop regelen maar wel een mooie plattegrond toevoegen aan de foto’s van uw woning? Marijke4Design kan die plattegronden voor u maken zodat de informatie voor uw potentiële kopers volledig is. De plattegrond is in 2D en 3D te maken en daar kunnen ook artist-impressions aan toegevoegd worden.